Neler Yeni

lolde pc kapanıyor 4gb ram 2 gb ekran kartı laptop

TekGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
jiyan kumek
benim kuzenimde 4gb ram var ekran kartı da 2 gb son sürüm birlikte lol giriyoruz ve onunki bazen kapanıyor eskiden böyle olmuyordu bi ara ayar çekip düzeltmiştik ama format attıktan sonra yine kapanmaya başladı bende 2gb ram 1 gb ekran kartı var benimki sorunsuz çalışıyor onunki laptop benimki masaüstü yardımcı olabilirmisiniz?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Belki ısındığı için kapanıyordu laptopu temizlemeyi denediniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
büyük ihtimalle ısınmadan dolayı kapanıyordur ama benim sistemde ısınmadan kapanınca ısınmadan kapandığını bildiriyor eğer sizdede bildiriyorsa ya laptop u temizleyin yada üşeniyorsanız benim gibi laptop soğutucusu bakabilirsiniz

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
açmaya korkuyoruz hassas laptop ama delikli yerinden baya sıcak hava üflüyo
Ondan olabilir içinde toz biriktiği için benim laptopumda da kapandığı çok oluyordu sonra tozunu temizleyince çözülüyordu
Bir sogutucu alarak bu sorunu tahminimce çözebilirsiniz bir de kuzeninizin MSI Afterburner indirip sıcaklık değerlerine bakabilme şansı varsa bakıp bize atabilirseniz harika olur

TekGenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
jiyan kumek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ondan olabilir içinde toz biriktiği için benim laptopumda da kapandığı çok oluyordu sonra tozunu temizleyince çözülüyordu
Bir sogutucu alarak bu sorunu tahminimce çözebilirsiniz bir de kuzeninizin MSI Afterburner indirip sıcaklık değerlerine bakabilme şansı varsa bakıp bize atabilirseniz harika olur
çok teşekkür ederim deniyeceğiz

Top Bottom