FurkanBrkz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 50
- İsim
- Furkan Borakazi
L S oyunu mu gormuyor anlamadimLossless Scaling ayarlarını tamamladım. Normalde oyunu pencereli modda kullanıyordum ama ayarlarda pencereleri göster seçeneği olmasında rağmen pencereler gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Sorunu anlayamadım tam.
Sorunum tam olarak şu Abdullah hocanın videosunu izleyip uygulamayı steamden aldım. Sonra ayarları şekildeki gibi yaptım ama bunu ayarladıktan sonra pencereli oynadığım oyun tam ekran olmaya başladı. Pencere moduna alamıyorum sorunum orda aslında.L S oyunu mu gormuyor anlamadim
Tamam program devreye girince tam ekran yapıyor zaten. Normal hali bu yani.Sorunum tam olarak şu Abdullah hocanın videosunu izleyip uygulamayı steamden aldım. Sonra ayarları şekildeki gibi yaptım ama bunu ayarladıktan sonra pencereli oynadığım oyun tam ekran olmaya başladı. Pencere moduna alamıyorum sorunum orda aslında.
Valla iyi olmadı bu. MSFS te açmayacağız o zamanTamam program devreye girince tam ekran yapıyor zaten. Normal hali bu yani.
Hocam pencereli tam ekran olmus olabilir. Calismiyorbmu uygulamaSorunum tam olarak şu Abdullah hocanın videosunu izleyip uygulamayı steamden aldım. Sonra ayarları şekildeki gibi yaptım ama bunu ayarladıktan sonra pencereli oynadığım oyun tam ekran olmaya başladı. Pencere moduna alamıyorum sorunum orda aslında.
Hocam aynen öyle çalışıyor FPS de arttı. Ama bende uygulama açıkkan oyunu pencereli olarak oynamak istedim ama öyle çalışmıyormuş.Hocam pencereli tam ekran olmus olabilir. Calismiyorbmu uygulama
Ayarlar kısmındaki seçenekleri değiştirdiniz mi? Ben uzun zamandan beri kullanmıyorum gerçi ama biraz oralara bakın derim.hocam bende bir çalışıyor bir çalışmıyor uygulama. Sorun nedir acaba bugün bir kez çalıştı yaklaşık 1 saat oynadım, ikinci girişimde olmadı hep böyle oluyor sorun amd driverlarında mı acaba
pcyi yeniden başlattığımda sorun çözülüyor ama anlamış değilim hata verdiğinde hep yeniden başlatıyorumAyarlar kısmındaki seçenekleri değiştirdiniz mi? Ben uzun zamandan beri kullanmıyorum gerçi ama biraz oralara bakın derim.