Neler Yeni

Lots Ark ru serveri halen oynayabilir miyim?

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
Arkadaşlar merhaba. Bugün lots Ark başlamak istedim ama oyun TR'ye halen çıkmamış. Bende Rus serverinden gireyim dedim. Bir video ile bu kısma kadar geldim. 49 GB indirmeden önce birkaç şey sormak istedim.
1-oyunu bu yöntemle oynamak halen mümkün mü?
2-oyunu oynayabilmek için (ki halen oynanıyorsa) bana bir VPN gerekli. Ücretsiz bir VPN önerisi verebilecek var mı?
Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.

Ekler

• 1634539771442.png
    1634539771442.png
    1.7 MB · Hit: 48

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1. sorunun cevabını bilmiyorum, 2. için ben ProtonVPN kullanıyorum şimdiye kadar daha iyisini bulamadım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
VPN4test. İngilizce yama programı da vardı bir yerlerde. Bu yöntemle oynadım ben de sorun çıkmadı hiç.

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VPN4test. İngilizce yama programı da vardı bir yerlerde. Bu yöntemle oynadım ben de sorun çıkmadı hiç.
Türkçe yaması da var diye biliyorum hocam. Umarım oynanıyordur. Oyunu oynamak için 2022'yi bekleyemem çünkü :D
teşekkür ederim araştırıcağım.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Türkçe yaması da var diye biliyorum hocam. Umarım oynanıyordur. Oyunu oynamak için 2022'yi bekleyemem çünkü :D
teşekkür ederim araştırıcağım.

vpn ile çok fena lag oluyordu en son acaba şuan nasıl

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben hiç lag yaşamadım. Exit lag çok iyi ama 1 hafta ücretsiz deneme süresi var sadece. Satın alırsanız efsane program. Türkçesi İngilizcesi kadar iyi değil.

Krebya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ayberk
Ben hiç lag yaşamadım. Exit lag çok iyi ama 1 hafta ücretsiz deneme süresi var sadece. Satın alırsanız efsane program. Türkçesi İngilizcesi kadar iyi değil.
Evet exit lagı duymuştum daha önceden. 3 gün deneme süresi var. OpenVpn deniyeceğim başta. Biraz daha araştırdım bu programı bir deniyeceğim deneyimlerimi yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar arkadaşın dediği gibi vpn4test tavsiye ederim. OpenVpn den daha stabil bir deneyim sunuyor ve bazı siteler OpenVPN için gerekli olan configleri vermiyor. Eziyet çekiyorsunuz.

Son düzenleme:
Top Bottom