Neler Yeni

lütfen madde kullanmayın

Sagittarius

80+ Silver
Bilmem bu çağrı nekadar işe yarar ama

İçmeyin abi sigara alkol uyuşturucu kullanmayın ciddiyim

Sağlık olarak ta berbat

Bütçeye zarar hemde para sorunu çekenler için

Abi motive olamıyorum diyenlere diyorum
"bunun bahanesi çok olur mutluyum dersin yakarsın

AA hava güzel dersin yakarsın

Bu gece ne güzel der dikersin birayı

Bugünde ne mutsuzum der çekersin esrarı

Bahaneler bitmez ama sağlık gider

Ciddiyim yapmayın ya ben uyuşturucu kullanmak dışında diğerlerini yaptım hepsinide bıraktım

İçince geçmiyor dert geçmiyor sıkıntılar
Eğer sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız sigara yakıp boş boş dakikalar kaybedeceğinize gidin bir iş yapmaya bakın onu çözmek için akıl yürütmeye bakın

Planlar kurun hesaplamalar yapın etrafinizi düzenleyin

Açtın Arabeski @2mApoo nün sözü "Çöküntüye doğru götürür" Hakketten öyle ben zevkine dinliyorum orası ayrı dertliyeken böyle şarkılar adamı çöküntüye götürür

Açtın Arabeski yaktın sigarayı yudumladin 2 bira alkol her neyse

Eee sonuç ne oldu dert geçtimi hayatının belki 1-2 saatini boşa geçirdin o saatlerde sorunu çözmek için planlar kurup hayata nasıl geçireceğini halledebilirdin

Şimdi az örnek veriyim

Paran yok az istediğin bişey var mesela motor

Dertlenip ağlayana kadar şunu düşünmek yarar

"Şimdi benim iş böyle böyle gidip hafta içi surda çalışsam hafta sonu şurda çalışsam para çıkar heralde yada İşte işim kötü yeni iş arayım daha fazla paraya asgari ücret veya üzeri gibi felan olur heralde"

Akılda planlamalar yapın Bira içerken saçma sapan düşünceler geliyor eğlence geliyor o halde düşünülmez şahsen ben öyle diyorum

Aşk işinde içilir ama :D :(

Çünkü planlar işlemez hale gelir yapacak bişey yoktur giden gitmiştir seni yikipta öylece gitmiştir......

İyi forumlar

umarım çağrım azda olsa etki etmiştir....

@Gri Caner

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Abi tam basliyordum bu yaziyi okudum kararimdan dondum cok sagol

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
Madde değil de birkaç kez sigara içmiştim ve cidden saçmalık
Kendime bakınca ben onları havalı olmak için içmiştim ve şuan diyorum ki ne kadar aptalmışım
Şuan sınıfımda da içenler var ve cidden neden havalı olmak için böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor
Acılarım için içiyorum diyenler de işin bahane kısmında oldugunu düşünüyorum derdin varsa çözüm ara kendini zehirlemenin manası yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Bilmem bu çağrı nekadar işe yarar ama

İçmeyin abi sigara alkol uyuşturucu kullanmayın ciddiyim

Sağlık olarak ta berbat

Bütçeye zarar hemde para sorunu çekenler için

Abi motive olamıyorum diyenlere diyorum
"bunun bahanesi çok olur mutluyum dersin yakarsın

AA hava güzel dersin yakarsın

Bu gece ne güzel der dikersin birayı

Bugünde ne mutsuzum der çekersin esrarı

Bahaneler bitmez ama sağlık gider

Ciddiyim yapmayın ya ben uyuşturucu kullanmak dışında diğerlerini yaptım hepsinide bıraktım

İçince geçmiyor dert geçmiyor sıkıntılar
Eğer sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız sigara yakıp boş boş dakikalar kaybedeceğinize gidin bir iş yapmaya bakın onu çözmek için akıl yürütmeye bakın

Planlar kurun hesaplamalar yapın etrafinizi düzenleyin

Açtın Arabeski @2mApoo nün sözü "Çöküntüye doğru götürür" Hakketten öyle ben zevkine dinliyorum orası ayrı dertliyeken böyle şarkılar adamı çöküntüye götürür

Açtın Arabeski yaktın sigarayı yudumladin 2 bira alkol her neyse

Eee sonuç ne oldu dert geçtimi hayatının belki 1-2 saatini boşa geçirdin o saatlerde sorunu çözmek için planlar kurup hayata nasıl geçireceğini halledebilirdin

Şimdi az örnek veriyim

Paran yok az istediğin bişey var mesela motor

Dertlenip ağlayana kadar şunu düşünmek yarar

"Şimdi benim iş böyle böyle gidip hafta içi surda çalışsam hafta sonu şurda çalışsam para çıkar heralde yada İşte işim kötü yeni iş arayım daha fazla paraya asgari ücret veya üzeri gibi felan olur heralde"

Akılda planlamalar yapın Bira içerken saçma sapan düşünceler geliyor eğlence geliyor o halde düşünülmez şahsen ben öyle diyorum

Aşk işinde içilir ama :D :(

Çünkü planlar işlemez hale gelir yapacak bişey yoktur giden gitmiştir seni yikipta öylece gitmiştir......

İyi forumlar

umarım çağrım azda olsa etki etmiştir....

@Gri Caner
Dostum içini dökmüşsün fakat insanlar bir boşluğa düşüp yapıyor bunun tek tedavi yöntemi rahabilitasyon merkezleri ciddiyim.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madde değil de birkaç kez sigara içmiştim ve cidden saçmalık
Kendime bakınca ben onları havalı olmak için içmiştim ve şuan diyorum ki ne kadar aptalmışım
Şuan sınıfımda da içenler var ve cidden neden havalı olmak için böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor
Acılarım için içiyorum diyenler de işin bahane kısmında oldugunu düşünüyorum derdin varsa çözüm ara kendini zehirlemenin manası yok
Bahane çok olur dediğim gibi

Aaa hava ne güzel der yakarsın

Çok kötüyüm der yakarsın bitmez bunlar sorunun derdin varsa kendini zehirleyene kadar çözüm aramak aynı fikirdeyim

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
bazıları arkadaşının zorlamasıyla falan içiyor öyle de sigara bağımlısı olan çok var. Bana arkadaştan daha yakını teklif etti tereddüt etmeden reddettim defalarca, sağlık konu olunca böyle olcan

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,288
İsim
Lokman Doğan
Don't Smokeee kardeşşşş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular