Sagittarius
80+ Silver
Bilmem bu çağrı nekadar işe yarar ama
İçmeyin abi sigara alkol uyuşturucu kullanmayın ciddiyim
Sağlık olarak ta berbat
Bütçeye zarar hemde para sorunu çekenler için
Abi motive olamıyorum diyenlere diyorum
"bunun bahanesi çok olur mutluyum dersin yakarsın
AA hava güzel dersin yakarsın
Bu gece ne güzel der dikersin birayı
Bugünde ne mutsuzum der çekersin esrarı
Bahaneler bitmez ama sağlık gider
Ciddiyim yapmayın ya ben uyuşturucu kullanmak dışında diğerlerini yaptım hepsinide bıraktım
İçince geçmiyor dert geçmiyor sıkıntılar
Eğer sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız sigara yakıp boş boş dakikalar kaybedeceğinize gidin bir iş yapmaya bakın onu çözmek için akıl yürütmeye bakın
Planlar kurun hesaplamalar yapın etrafinizi düzenleyin
Açtın Arabeski @2mApoo nün sözü "Çöküntüye doğru götürür" Hakketten öyle ben zevkine dinliyorum orası ayrı dertliyeken böyle şarkılar adamı çöküntüye götürür
Açtın Arabeski yaktın sigarayı yudumladin 2 bira alkol her neyse
Eee sonuç ne oldu dert geçtimi hayatının belki 1-2 saatini boşa geçirdin o saatlerde sorunu çözmek için planlar kurup hayata nasıl geçireceğini halledebilirdin
Şimdi az örnek veriyim
Paran yok az istediğin bişey var mesela motor
Dertlenip ağlayana kadar şunu düşünmek yarar
"Şimdi benim iş böyle böyle gidip hafta içi surda çalışsam hafta sonu şurda çalışsam para çıkar heralde yada İşte işim kötü yeni iş arayım daha fazla paraya asgari ücret veya üzeri gibi felan olur heralde"
Akılda planlamalar yapın Bira içerken saçma sapan düşünceler geliyor eğlence geliyor o halde düşünülmez şahsen ben öyle diyorum
Aşk işinde içilir ama
Çünkü planlar işlemez hale gelir yapacak bişey yoktur giden gitmiştir seni yikipta öylece gitmiştir......
İyi forumlar
umarım çağrım azda olsa etki etmiştir....
@Gri Caner
İçmeyin abi sigara alkol uyuşturucu kullanmayın ciddiyim
Sağlık olarak ta berbat
Bütçeye zarar hemde para sorunu çekenler için
Abi motive olamıyorum diyenlere diyorum
"bunun bahanesi çok olur mutluyum dersin yakarsın
AA hava güzel dersin yakarsın
Bu gece ne güzel der dikersin birayı
Bugünde ne mutsuzum der çekersin esrarı
Bahaneler bitmez ama sağlık gider
Ciddiyim yapmayın ya ben uyuşturucu kullanmak dışında diğerlerini yaptım hepsinide bıraktım
İçince geçmiyor dert geçmiyor sıkıntılar
Eğer sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız sigara yakıp boş boş dakikalar kaybedeceğinize gidin bir iş yapmaya bakın onu çözmek için akıl yürütmeye bakın
Planlar kurun hesaplamalar yapın etrafinizi düzenleyin
Açtın Arabeski @2mApoo nün sözü "Çöküntüye doğru götürür" Hakketten öyle ben zevkine dinliyorum orası ayrı dertliyeken böyle şarkılar adamı çöküntüye götürür
Açtın Arabeski yaktın sigarayı yudumladin 2 bira alkol her neyse
Eee sonuç ne oldu dert geçtimi hayatının belki 1-2 saatini boşa geçirdin o saatlerde sorunu çözmek için planlar kurup hayata nasıl geçireceğini halledebilirdin
Şimdi az örnek veriyim
Paran yok az istediğin bişey var mesela motor
Dertlenip ağlayana kadar şunu düşünmek yarar
"Şimdi benim iş böyle böyle gidip hafta içi surda çalışsam hafta sonu şurda çalışsam para çıkar heralde yada İşte işim kötü yeni iş arayım daha fazla paraya asgari ücret veya üzeri gibi felan olur heralde"
Akılda planlamalar yapın Bira içerken saçma sapan düşünceler geliyor eğlence geliyor o halde düşünülmez şahsen ben öyle diyorum
Aşk işinde içilir ama
Çünkü planlar işlemez hale gelir yapacak bişey yoktur giden gitmiştir seni yikipta öylece gitmiştir......
İyi forumlar
umarım çağrım azda olsa etki etmiştir....
@Gri Caner