nerden anlarım altyapımın olduğunu ?
turk telekom a aylık 100tl ödüyorum ping:9 mbps:11.2 upload:0.4Ben kullandım ve memnun değildim. Sürekli kopmalar yaşıyordum en sonunda Türk Telekom'a geçtim daha fazla veriyorum ama en azından kafa rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha sorunsuz kullananlar da var. Türkiye'de internet şans işi biraz.
teşekkürler fakat yokTürksat Kablo ® Fiber Ä°nternet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi
Binamda Türksat Kablonet, Uydunet ve Kablo TV altyapısı var mı ? Sadece adres bilginizle Türksat Kablo fiber internet altyapı sorgulaması yapmak için tıklayınız.www.fiberkablonet.com
ben kullanıyom memnunumarkadaşlar mileni.com için düşünceleriniz nedir benim altyapımın desteklediği internet hızı:67 mbps sizce 110 TL lik paket almak mantıklı mı ? hakkında bilgi verebilir misiniz ?
teşekkürler fakat yokTürksat Kablo ® Fiber Ä°nternet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi
Binamda Türksat Kablonet, Uydunet ve Kablo TV altyapısı var mı ? Sadece adres bilginizle Türksat Kablo fiber internet altyapı sorgulaması yapmak için tıklayınız.www.fiberkablonet.com
turk telekom a aylık 100tl ödüyorum ping:9 mbps:11.2 upload:0.4ben kullanıyom memnunum
turk telekom a aylık 100tl ödüyorum ping:9 mbps:11.2 upload:0.42016 tan beri kullanıyorum
2020 nin 3. ayına kadar adsl kullandım. VDSL portu yoktu.
ADSL kullanırken 12 ye kadar kullandım ve hızım hiçbir zaman 10 un altına düşmedi.
VDSL geçmek için aradım ve geçiş işlemlerim 30 dk içinde gerçekleşti. Modemim de VDSL destekli olduğu için yeniden kurulum yaptım ve 35 e kadar olan paketi seçtim. Şu an 33-34d, 5-6u alıyorum.
Herhangi bir sıkıntı yaşadığımda anında çözüm bulundu ve beni sıkıntıya düşürmediler. Bu arada faturan 83 TL
Edit: verdikleri teklif gayet güzel. 67 e kadar 110 TL iyi gözüküyor
mileni com hız 67 mbps alıcam diye gösteriyorAltyapın yoksa turkcell
Altyapın varsa milleni.com türknet`ten iyi müşteri hizmetleri diye bir şey varturk telekom a aylık 100tl ödüyorum ping:9 mbps:11.2 upload:0.4
evet tahüt varmı peki tahüt yok diyorlar ?
mileni com hız 67 mbps alıcam diye gösteriyor
turk telekom a aylık 100tl ödüyorum ping:9 mbps:11.2 upload:0.4
evet tahüt varmı peki tahüt yok diyorlar ?
mileni com hız 67 mbps alıcam diye gösteriyor