Neler Yeni

lutfen yardim edin arkadaslar

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
arkadaslar merhaba 2017 de almis oldugum.bilgisayarimi bu gune kadar hicbir parcasini guncellestirmedim bayagi dusuk performans aliyorum bu zamanlardada ekran karti fiyatlari malum cok yuksek istedigim ekran karti cok pahali onun yerine idarelik bir bilgisayar toplamayi dusunuyorum sizce ekran karti fiyatlari dusene kadar mantiklimidir toplamak elimde nvdia gt 1030 gddr5 ekran karti var ryzen 5 3600 islemci ve 16 gb ram almayi dusunuyorum sonradan ekran kartimi degistiririm diye dusundum sizce nasil olur

BeKo'O

80+ Silver
Elinde idarelik kart varsa halihazırda alabilirsin bir problem görmüyorum.

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinde idarelik kart varsa halihazırda alabilirsin bir problem görmüyorum.
elimde ekran karti var ama islemcim ve ram cok eski 4000-5000 lira arasi bi guncelleme ile nasil olur merak ettim

BeKo'O

80+ Silver
elimde ekran karti var ama islemcim ve ram cok eski 4000-5000 lira arasi bi guncelleme ile nasil olur merak ettim
Tamam ekran kartı hariç elindekileri sat, sonra toplam bütçeni söyle sana işlemci ram anakart falan önereyim. Piyasa düzelincede yeni ekran kartı alırsın.

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Tamam ekran kartı hariç elindekileri sat, sonra toplam bütçeni söyle sana işlemci ram anakart fala önereyim. Piyasa düzelincede yeni ekran kartı alırsın.
amd athleon x4 860k islemci msi A68HM-p33 v2 ana kart ve ddr3 gskill ripjaws ram para eder mi? acaba pek sanmiyorum

efay144

80+ Silver
Yaptığın mantıklı olur. Ramlerin modeli ne? Düşük bütçeli pc toplamayı düşünüyorum satarsanız kaça satarsınız?

BeKo'O

80+ Silver
amd athleon x4 860k islemci msi A68HM-p33 v2 ana kart ve ddr3 gskill ripjaws ram para eder mi? acaba pek sanmiyorum
2.el piyasalarına bak parçaların, sendekilerin durumuna göre ortalama bir fiyattan koy.

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Yaptığın mantıklı olur. Ramlerin modeli ne? Düşük bütçeli pc toplamayı düşünüyorum satarsanız kaça satarsınız?
gskill ripjaws ddr3 tek ram var 8gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

almayi dusunurseniz parcalari uygundan verebilirim

Son düzenleme:
Top Bottom