kasaya değerse kısa devre yapabilirBeyler vidayı bulamadım ama onun yerine yedek bir şey taktım ama üzerine sert bir rüzgar gelirse aşağı doğru gidiyor sıkıntı çıkmaz değil mi
Mahalle bilhisayarcından bi vida rica etsen verir yaBeyler vidayı bulamadım ama onun yerine yedek bir şey taktım ama üzerine sert bir rüzgar gelirse aşağı doğru gidiyor sıkıntı çıkmaz değil mi
Salladığım zaman hareket etmiyor sert bir şey değerse anca olurkasaya değerse kısa devre yapabilir
Bu işe yarıyorsa gitmeyeyim boşuna sizce sıkıntı çıkarır mıMahalle bilhisayarcından bi vida rica etsen verir ya
plastik klipslerden edin 3-5 liradır.Beyler vidayı bulamadım ama onun yerine yedek bir şey taktım ama üzerine sert bir rüzgar gelirse aşağı doğru gidiyor sıkıntı çıkmaz değil mi
Ben laptopa takarken bataryanın vidasini kullandım zarar vermiyecegini düşündüğün bisiyi sok
Onun ssd vidası olduğunu farketmedim takayım o zaman onuhemen önünde duruyor orda işte b harfinin üstündekini sök oraya tak
Bu sefer çok aşağı indi böyle olmasımı gerekiyor ?hemen önünde duruyor orda işte b harfinin üstündekini sök oraya tak
dibine kadar sıkıştırma 1 tur geri çevir yeterOnun ssd vidası olduğunu farketmedim takayım o zaman onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sefer çok aşağı indi böyle olmasımı gerekiyor ?
Hayır hiç sıkmadan böyle zatendibine kadar sıkıştırma 1 tur geri çevir yeter
Böyle mi durması gerekiyor hiç sıkmadım çünkü indi direkdibine kadar sıkıştırma 1 tur geri çevir yeter
sıkıntı etmezBeyler vidayı bulamadım ama onun yerine yedek bir şey taktım ama üzerine sert bir rüzgar gelirse aşağı doğru gidiyor sıkıntı çıkmaz değil mi