Neler Yeni

Öneri M&B Bannerlord'a Zam Geliyormuş!

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar şimdi instagramda enis kirazoğlunun attığı bir hikayede bannerlord'a 20 eylülde zam geleceği söyleniyor almayı düşünenler alsın bence.

ghterfh.png

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Aslında almayacaktım ama sırf bir köşede dursun zamanı gelir oynarım diyerekten aldım :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Okul formasımı alsam Bannerlord'mu hmm...

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

FAG389

80+ Bronze
İlk çıktığı zamanki halini düsününce 5₺ bile veresim gelmiyor

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
oyunun rakibi yok türünde niye etmesin fiyatı ? sunduğu şeyi yeterli derecede yapıyor eksikleri var her oyunun eksiği olduğu gibi .

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Bir Türk yapımcısına şahsen ben o parayı veririm.AA kalitesinde bir oyun günümüz şartlarında zaten 20 dolar deseniz kafadan 300ü geçiyor.Bence zamlanmadan almak isteyen var ise alsın.Biraz da emeğe saygı..Adamlar oyunu çıkartıp bırakmadılar sonuçta

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
oyunun rakibi yok türünde niye etmesin fiyatı ? sunduğu şeyi yeterli derecede yapıyor eksikleri var her oyunun eksiği olduğu gibi .
Ben valla 200 saat oynadım insanların daha ne gibi beklentileri var ki anlamıyorum oyun bir savaş ve fethetme simulasyonu birde içine farklı modlarda yüklenebiliyor bence kesinlikle değer. Fiyatını iyice artmadan alın diyede şimdiden uyarımı yaptım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir Türk yapımcısına şahsen ben o parayı veririm.AA kalitesinde bir oyun günümüz şartlarında zaten 20 dolar deseniz kafadan 300ü geçiyor.Bence zamlanmadan almak isteyen var ise alsın.Biraz da emeğe saygı..Adamlar oyunu çıkartıp bırakmadılar sonuçta
Yukarda dediğim gibi oyun bence gayet iyi.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Ben valla 200 saat oynadım insanların daha ne gibi beklentileri var ki anlamıyorum oyun bir savaş ve fethetme simulasyonu birde içine farklı modlarda yüklenebiliyor bence kesinlikle değer. Fiyatını iyice artmadan alın diyede şimdiden uyarımı yaptım zaten.
türk firması olduğu için önyargılı herkes kimse destek vermek istemiyor adam kendi ülkesinde yapılan oyunu bile torrent indiirim diyor sonra başka firmalar neden türkçe dil desteği yapmıyor diye ağlarlar

Top Bottom