tabii ki gönder gelsin kardeşim
Fanlar da sıkıntı yaşıyorum şuan. Bu arkadaki çoklayıcıya bağlantı nasıl yapacağım .Fanların güç kablosunu nereye taktın
Çoklayıcıya sata kablosunu bağladımFanların güç kablosunu nereye taktın
Şimdi anakarta herhangi bir fan soketine çoklayıcınin tekli ucunu tak sonrasında zaten diğer fanlari takacaksinFanlar da sıkıntı yaşıyorum şuan. Bu arkadaki çoklayıcıya bağlantı nasıl yapacağım .
Bahsettiğin çıkış bu ise anakartta sys fan1 girişi var oda 4 pinliŞimdi anakarta herhangi bir fan soketine çoklayıcınin tekli ucunu tak sonrasında zaten diğer fanlari takacaksin
2. Fotodaki girişler boşta mı kalacak ?Bahsettiğin çıkış bu ise anakartta sys fan1 girişi var oda 4 pinli
Hayır bu argb kablosu kasadaki kontrolcuye bağlanıyor dediğim çoklayıcı şu knkaBahsettiğin çıkış bu ise anakartta sys fan1 girişi var oda 4 pinli
Tamam kutuda kalmış kabloyu buldum şimdiHayır bu argb kablosu kasadaki kontrolcuye bağlanıyor dediğim çoklayıcı şu knka
He Ayn bak alltaki tekli ucu anakarta bağlanacak sys fan portuna ondan sonra fanların güç bağlantısı buna yapılacakTamam kutuda kalmış kabloyu buldum şimdi
Sysfana montajını yaptımHe Ayn bak alltaki tekli ucu anakarta bağlanacak sys fan portuna ondan sonra fanların güç bağlantısı buna yapılacak
Tm fanları yaptıysan tmSysfana montajını yaptım