Neler Yeni

m2 mac aldım iade etsem mi?

delysidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asya
Discord
LSD#6666
Bütçe
35000
selamlar arkadaşlar bi tık marka tutkunluğumdan dolayı bi tık da apple ekosistemine geçme hevesimden dolayı macbook pro m2 aldım ve kesinlikle oyun kaldırmıyor bootcamp veya parallels desktop ile en azından valo oynarım diye düşünüyordum ancak m2'de çalışmıyor. pcye cidden bayıldım her şeyiyle aşk yaşıyorum ama oyun oynayamamak koyuyor geforce nvidia now indirdim belki valo eklenir diye. bi tık macos kullanmaya da alışamadım alt tab falan çekilmiyo garip geldi. iade etsem mi bilmiyorum çok kararsızım. tavsiye var mıdır?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam oyun için aldıysanız çok yanlış yapmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Merhaba öncelikle amacın oyun oynamaksa kesinlik le bir pc toplamalısın ben oyun laptoplarını sıcak bakmıyorum ama taşınabilir olması lazım diyorsan bütçene göre çok güzel gaming laptop bulabilirsin. Mac zaten oyun oynamak için olan bir cihaz değil gündelik ve iş ağırlıklı kullanılan bir cihaz ben de mac mini aldım 16k gibi bir fiyata yazılım ile uğraştığımdan aldım eğer ki böyle iş için yani yazılım video editleme vb... işler için kullanmayacaksan kesinlikle iade edip başka bir şey alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Merhaba öncelikle amacın oyun oynamaksa kesinlik le bir pc toplamalısın ben oyun laptoplarını sıcak bakmıyorum ama taşınabilir olması lazım diyorsan bütçene göre çok güzel gaming laptop bulabilirsin. Mac zaten oyun oynamak için olan bir cihaz değil gündelik ve iş ağırlıklı kullanılan bir cihaz ben de mac mini aldım 16k gibi bir fiyata yazılım ile uğraştığımdan aldım eğer ki böyle iş için yani yazılım video editleme vb... işler için kullanmayacaksan kesinlikle iade edip başka bir şey alabilirsin.
yani kullandığın telefon apple ise ve applen saatini vs kullanıyorsan ekosistemi gerçekten çok iyi aşırı işleri kolaylaştırıyor ama dediğim gibi senin bileceğin iş bilgisayar olsun bi oyun oynayayım bi de iş yapayım dersen gene o bütçeye hem iş hem oyun için toplarsın ama macbookların kendine has özellikleri farklı kılıyor ekosistemi olması silikon işlemciye sahip olması vs.

şahin doğan

80+ Platinum
Keşke bunları almadan sorsanız veya araştırsanız :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
oyun için almadım dostum. gündelik kullanım için aldım valo kaldırsa kâfiydi :(
Oyun için bende GeForceNow kullandım R6 oynuyordum gayet iyi oynatıyordu pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden üyeliğimi yenilemedim yani valorant falan var mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak apple oyun için şuan kendini geliştirme aşamasında yani ilerleyen günlerde oyun da oynanabilecek diyorlardı
Evet böyle bi durum söz konusu şuan sistemin parçaları belirli bir seviyede fakat oyun geliştiricileri için yeterli değil en azından büyük oyunlar için ileride onu da halledeceklerdir resident evil 8 gibi büyük bir oyun oynanıyor mesela ve kasmıyorda.

delysidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Asya
Discord
LSD#6666
ek olarak apple oyun için şuan kendini geliştirme aşamasında yani ilerleyen günlerde oyun da oynanabilecek diyorlardı
ben de o umutla aldım zaten

Oyun için bende GeForceNow kullandım R6 oynuyordum gayet iyi oynatıyordu pek oyun oynayan birisi değilim o yüzden üyeliğimi yenilemedim yani valorant falan var mı bilmiyorum.

Evet böyle bi durum söz konusu şuan sistemin parçaları belirli bir seviyede fakat oyun geliştiricileri için yeterli değil en azından büyük oyunlar için ileride onu da halledeceklerdir resident evil 8 gibi büyük bir oyun oynanıyor mesela ve kasmıyorda.
evet teşekkür ederim size de cevaplarınız için, şu an valorant yok geforce kütüphanesinde

egebaranakk0

80+ Silver
ben de o umutla aldım zaten

evet teşekkür ederim size de cevaplarınız için, şu an valorant yok geforce kütüphanesinde
Kanka 35k az değil, marka ya marka nedir iade edip düzgün bi laptop alabilirsin hiç bir farki yok zaten fazlasi var seninki biraz göstermelik olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,419
Üyeler
166,207
Son üye
Erwin_Rommel_19_42
Top Bottom