Sabitleme yeri olması lâzım onun. Anakartınızın kutusundan vidası çıkmıştır muhakkak. O vidayı alıp ssdyi oraya sabitlemelisiniz.Ssd şuan 45 derecelik açıyla duruyor, ama aşağıya doğru ittirdiğimde orada metal çıkıntı gibi bir şey var. O şey vida gibi bir şeye de benzemiyor ne yapmalıyımAlıntıyı görüntüle
Hocam bende o vidadan yok acaba nereden temin edebilirim ve her vida her anakarta uyuyor mu ?Sabitleme yeri olması lâzım onun. Anakartınızın kutusundan vidası çıkmıştır muhakkak. O vidayı alıp ssdyi oraya sabitlemelisiniz.
Çoğu standart oluyor. Bir bilgisayarcıdan gidip alınHocam bende o vidadan yok acaba nereden temin edebilirim ve her vida her anakarta uyuyor mu ?
Vidası standart diye biliyorum. İnternette vs. satılıyordur diye düşünüyorum. Bilgisayarcılara da sorabilirsiniz tabii.Hocam bende o vidadan yok acaba nereden temin edebilirim ve her vida her anakarta uyuyor mu ?
Rica ederim. M2 Ssd vidası standart olduğu için çoğu yerde bulabilirsin.Evet denk geliyormuş şimdi fark ettim sağol