Neler Yeni

Yardım M2 SSD ve Anakart Hakkında

CptSpork

80+ Bronze
Samsung 980 PRO 1TB almayı düşünüyorum, Gigabyte B450M-H anakartım var. 1 tane M2 Slotum var, soğutma özelliği var mı yok mu bilmiyorum anakartın kendisinde.
M2'yi sizce soğutmalı mı alsam yoksa normal mi alsam? aradaki fiyat farkı çok az.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anakartın kendisinde yok, fiyat farkı çok az ise "soğutuculu" tercih edebilirsin.

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın kendisinde yok, fiyat farkı çok az ise "soğutuculu" tercih edebilirsin.
Anakart m2 slotlarında soğutucu olup olmadığını nerden anlıyoruz?

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Üretici sayfasında belirtilir, aynı şekilde görsellerde yeterli olacaktır. Anakart yada M.2 üzerinde yok ise dışarıdan da temin edilebilir. (piyasada bolca mevcut)

images

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
m2 slotunun üzerinde vidalı metal bir plaka varsa soğutucu blok vardır ancak b450 m h da soğutucu blok yok. ayrıca ileride anakart güncellemeyeceksen 980 pro almana da gerek yok. tam hızlarını veremeyecek çünkü

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m2 slotunun üzerinde vidalı metal bir plaka varsa soğutucu blok vardır ancak b450 m h da soğutucu blok yok. ayrıca ileride anakart güncellemeyeceksen 980 pro almana da gerek yok. tam hızlarını veremeyecek çünkü
Anakart güncelliyeceğim ancak şu anda sahip olduğum m2 çok dandik ve 980 pro'da da bi indirim var. O yüzden ilk m2 almayı düşünüyorum anakartı seçimden sonra değiştirmeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Son bir soru soracağım.
M2'den sonra anakartımı değiştireceğim ve 4 tane ram slotu olan, 2 tane m2 slotu olan bir anakarta geçmeyi düşünüyorum. Alacağım yeni anakartın kendisinde m2 soğutucusu olursa, m2'yi kullanabilecek miyim? soğutucusunu çıkarmam mı gerekir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2'lerin soğutucusu kolayca çıkabiliyor mu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom