Neler Yeni

Çözüldü✓ m2 ssd ve sata ssd arasında çok fark varmıdır

ALTEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Altuğ Demiralp
Anakartım asus prime B660m-A D4
İ5 12400f- RTX4060Tİ 8GB- 500gb m2 ssd var
500gb yetmediği için extra ssd almak istiyorum toplayan arkadaşlar ekran kartı yuvasına takabilirsin dediler ama ekstra bir parça almam gerekiyormuş galiba onun yerine normal sata ssd alsam çok farkeder mi? Yada hangisini önerirsiniz bütcem çok yok 2tb düşünüyorum. Windows kurmayı bilmediğim için bu ssd yi değiştirmek istemiyorum.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
m2nin okuma yazma hızları daha yüksek

ALTEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Altuğ Demiralp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajlama konusunda sata daha rahat olur diye düşünüyorum. Montajlama bilgime güvenmiyorum. M2 yuvası 1 tane var ve ekran kartının altında kalıyor. M2 ssd yi ekran kartı yuvası gibi bişeye takmam gerekicek hızı düşürüyo diyenler gördüm emin olamadım.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Montajlama konusunda sata daha rahat olur diye düşünüyorum. Montajlama bilgime güvenmiyorum. M2 yuvası 1 tane var ve ekran kartının altında kalıyor. M2 ssd yi ekran kartı yuvası gibi bişeye takmam gerekicek hızı düşürüyo diyenler gördüm emin olamadım.
montaj konusunda m2 daha rahat bu arada ram takar gibi yerine oturtup vidasını takıyosun sadece sata da bağlantısı var vidalaması var hız düşürme konusunda bilgim yok onu araştırmanı öneririm

ALTEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Altuğ Demiralp
Ekran kartı yuvası gibi yere takmak için almam gerekn parçanın adı ne biliyormusun.

Hızı düşürüyor derken? Neyin hızını düşürüyor?

ALTEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Altuğ Demiralp
Benim 1 tane m2yuvam var ona da zaten 500gb ssd takılı. 2. Ssd yi takmaya çalıştığım yer ekran kartını taktığım yere benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

pci express m.2 dönüştürücü
Pci express m2 dönüştürücü hızı nasıl etkiler peki onu merak ediyorum

beerk

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
berk
internette anakartta 2 tane m2 yuvası olduğu yazıyor