F Fireable 80+ Silver Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2,041 Dahası Reaksiyon skoru 692 İsim Alper Parlak 30 Kasım 2022 #1 Babam ben yokken SSD'yi takmış ama vidayı takmamış. Çıkartamıyoruz da termal macuna yapışık. (üstünde anakartın soğutucu bloğu var) O bloğun bastırmasıyla çalışır mı?
Babam ben yokken SSD'yi takmış ama vidayı takmamış. Çıkartamıyoruz da termal macuna yapışık. (üstünde anakartın soğutucu bloğu var) O bloğun bastırmasıyla çalışır mı?
Pişmaniye 80+ Silver Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,921 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,850 Konum Kocaeli/İzmit İsim Can BOZKURT 30 Kasım 2022 #2 Fireable yazmış: Babam ben yokken SSD'yi takmış ama vidayı takmamış. Çıkartamıyoruz da termal macuna yapışık. (üstünde anakartın soğutucu bloğu var) O bloğun bastırmasıyla çalışır mı? Devamı için tıklayın... evet o vidalar da anakarta baskı yaptığından dolayı aynı görevi görür ancak e tabii kendi vidasını takmak daha sağlıklı ama ciddi sorun değil rahat ol
Fireable yazmış: Babam ben yokken SSD'yi takmış ama vidayı takmamış. Çıkartamıyoruz da termal macuna yapışık. (üstünde anakartın soğutucu bloğu var) O bloğun bastırmasıyla çalışır mı? Devamı için tıklayın... evet o vidalar da anakarta baskı yaptığından dolayı aynı görevi görür ancak e tabii kendi vidasını takmak daha sağlıklı ama ciddi sorun değil rahat ol