Anakartın nedir ?Başlıkta da belirttiğim gibi CORSAIR 4TB Force MP400 NVMe M.2 SSD satın aldım. Şuan test yaptığımda yazma hızı 3000 olması gerekirken 1k oluyor. Sizce sorun m2 de mi?
pci-e 3.0 olsa bile 4gb a kadar destekliyor zaten neden sordunAnakartın nedir ?
ekran kartının altındaki porta takılı şuan. İtopyadan almıştım.hocam 67 derece ne ,bana hiç normal gelmedi ,ürünü nereden aldınız bir de
Programda aktarma kipi görünmüyordu. Garip geldi...pci-e 3.0 olsa bile 4gb a kadar destekliyor zaten neden sordun
diğer portta denemedim. Şuanda da yeni taktım zaten. kutusundan ilk defa çıakrdım.Programda aktarma kipi görünmüyordu. Garip geldi...
SSD ile öncesinde işlem yapmadan test ettiğinizde mi bu hızı ve sıcaklığı veriyor ? (diğer m.2 portunda da denediniz mi)
nasıl kontrol edebilirim onu?sahte olma ihtimali var. sıcaklığın performans kaybı yaşatacak kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum sonuçta okuma hızını ideal olarak vermiş tabi o zaman da neden sahte olma ihtimali var diyeceksiniz. Bazen sıralı okuma yazma hızlarını tutturabiliyo çakmacılar, bir de rastgele okuma yazma hızına bakmak lazım
diğer m2 yi de aynı şekilde test ediyorum onda da 67 derece diyor ama herhangi bir hız kaybı yok.sıcakklıktan dolayı performans düşü yaşamış olabilir