Macbook Air alırken işlemci mi önemli ram mi ?

Macbook Air alacağım m2 işlemci 16 gb ram mi alayım yoksa m3 işlemci 8 gb ram mi ?

• Oy kullanan toplam üye
    7
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5
Dostlar selam

Macbook Air almayı düşünüyorum internette konu hakkında parça parça birçok video incelemesi var bir de sizden duymak istedim. Macbook Air alacağım m2 işlemci 16 gb ram mi alayım yoksa m3 işlemci 8 gb ram mi kullanıma bağlı yazanlar olacaktır. Şöyle söyleyeyim öyle yazılım veyahut photoshop için almıyor lakin bilgisayarımın fiyat performans anlamında iyi ve zamana yenik düşmesini de istemiyorum diyelim. Cevaplarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Dostlar selam

Macbook Air almayı düşünüyorum internette konu hakkında parça parça birçok video incelemesi var bir de sizden duymak istedim. Macbook Air alacağım m2 işlemci 16 gb ram mi alayım yoksa m3 işlemci 8 gb ram mi kullanıma bağlı yazanlar olacaktır. Şöyle söyleyeyim öyle yazılım veyahut photoshop için almıyor lakin bilgisayarımın fiyat performans anlamında iyi ve zamana yenik düşmesini de istemiyorum diyelim. Cevaplarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
M2 16 al net rahatına bak sonra

Uzun vadeli kullanım, uygulama stabilitesi ve rahatlık açısından M2 + 16 GB RAM tercihi daha sağlam ve dengeli olur. M3 heyecan verici ama şu an için RAM sınırı yüzünden avantajını tam gösteremeyebilir.

İkisi de kötü değil ama bütçe yakınsa M2 + 16 GB RAM seçimi pişman etmez.

Geri