Neler Yeni

MACBOOK PRO LAPTOPUM ARTIK ÇÖP MÜ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
2013 last serisi macbook promu düne kadar rahat rahat kullanıyordum , içerisi çok dolu olduğu için bir format attım ve formattan sonra da laptopumun uyumluluğu olan son sürüm mac os güncellemesini yaptım. Sonrasında laptopumda işim gereği olan Whatsapp Web’e bile girememeye başladım
Ne safariden ne chrome dan ne de whatsapp web uygulamasından giremiyorum , aynı şekilde sarı sitede ilanları bile gezemiyorum , spotifya bile giremiyorum. Ne yapmam lazım eski sürümüne çevirsem sorun çözülür mü çözülür ise nasıl yapacağım. Veya Windows kursam daha mı rahat ederim macbookuma. Yoksa direkt çöp mü oldu bu laptop yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 40

sonix38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Gün
Merhaba apple ın tüm ürünlerinde ömür boyu yazılım hizmeti vardır herhangi bir yazılım sıkıntısı yaşıyorsanız apple bayisine götürebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihat Örnek
Instagram
nihattq
Steam
aloNe
Twitter
nihattq
Discord
nihat #8810
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunı ipad mini cihazımda da yaşamıştım eski cihazlar olduğundan instagram youtube vs app store dan indiremiyordum ama artık o cihazı kullanmadığım için önemsemedim , macbookumda ömür boyu yazılım hizmeti sunuyorsa nasıl yapabilirim şuan illa ki götürmem mi lazım apple store a , ömür boyu yazılım desteği var ise neden güncelleme yok diyor iletmiş olduğum fotoğrafta

Top Bottom