Machenike gx 30 vs habit gamenote h2002e hangisini almalıyım?

Havit 699 tl indirimde fln herhalde diğeri 1199 a geliyor indirim koduyla

Benim tercihim GX30 olurdu. Kalite olarak daha önde zaten, tasarımıda çok şık bence.
Ses kalitesi olarak bariz daha önde ama malzeme kalitesi olarak çok daha kötü.

Gx 30 u aldım zaten fakat iptal etsem mi diye düşündüm kalite olarak çok fark var mıdır.Gx30 ve aero ultra aldım birisini kendim kullancam diğerini kardeşime vereceğim.Bunu indirimde görünce sormak istedim açılcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havitin fiyatı şu an normal mi bu arada?

https://gank.com.tr/machenike-gx30-...V-Ap-P-91mFcXoeQt806fukZ0sYi8e2IYeR5oZwar5jpN
Ben Havit H2002D tavsiye ederim hocam eğer düşünürsen. H2002E'den daha iyidir. Ses kalitesi olarak GX30 bu iki modelden de daha iyi ama gx30 malzeme kalitesi olarak sınıfta kalıyor. Pedleri çok sıkı, üst kısım aşırı dar ve çok fazla baskı uyguluyor.

Havitin fiyatı şu an normal mi bu arada?
Havit sanırım normalde 900-1000 arası fiyatlarda oluyordu. Daha ucuz şu anki fiyatı.

Benim kafa büyük biraz aero ultra da mı sıkı olur acaba

Evet olabilir uzun vade kullanım gerek. Ama ses kalitesi olarak değişmem.
Bende 3 gün önce aldım sesler güzeldi özellikle bass'lar çok kuvvetliydi ama pedler ve üstten baskı uygulaması beni aşırı rahatsız etti. O yüzden iade ettim.

Artık en kötü gx30 da aero da olmazsa h2039bg alcam

Benim kafa büyük biraz aero ultra da mı sıkı olur acaba
Aero nasıldır bilmiyorum kullanmadan da bilemeyiz.

Artık en kötü gx30 da aero da olmazsa h2039bg alcam
H2039bg diğer ürünlere göre çok daha kaliteli hocam. Öyle bir bütçen varsa direk onu alman daha mantıklı zaten.

Aero nasıldır bilmiyorum kullanmadan da bilemeyiz.

H2039bg diğer ürünlere göre çok daha kaliteli hocam. Öyle bir bütçen varsa direk onu alman daha mantıklı zaten.
Hocam maks 2k ya ne alınabilir. Kafa rahatsız etmeyecek sıkmayacak

Hocam maks 2k ya ne alınabilir. Kafa rahatsız etmeyecek sıkmayacak
Kablosuz düşünüyorsan Havit h2039bg çok iyi seçenek hocam. Havit'in şimdiye kadar 2 ürününü kullandım ikisi de çok rahattı. Yüksek ihtimalle bu da öyledir.

Geri