Neler Yeni

MAD Parfümleri Kullanan Var Mı?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Mad parfümlerini kullanan var mı ve şu iki kodu kullanmış hakkın da yorum yapabilecek biri var mıdır?
Mad A1114 Selective 100 ml Edp
Mad I101 Selective 100 ml Edp

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
A.114 Armani Stronger With You çakması.
I.101 Paco Rabanne Invictus Intense çakması.

Bu parfümlerin Fragrantica sayfalarını incelerseniz fikir verir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A.114 Armani Stronger With You çakması.
I.101 Paco Rabanne Invictus Intense çakması.

Bu parfümlerin Fragrantica sayfalarını incelerseniz fikir verir.
Biraz yorumlarına baktım çakma olmasına rağmen birebir benzediğini kaliteli olduklarını söylediler sizde aynı fikirde misiniz hocam ne düşünüyorsunuz?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Biraz yorumlarına baktım çakma olmasına rağmen birebir benzediğini kaliteli olduklarını söylediler sizde aynı fikirde misiniz hocam ne düşünüyorsunuz?
Ben oradan hiç şişeli alıp kullanmadım ama 1-2 tane parfüm denemiştim, orijinallerine yakınlığı iyiydi. Kokuları da kaliteli gelmişti. DW'den ve Bargello'dan daha iyiydi.

Tutaste'nin Armani YOU'su var bende, o da gayet güzel ve orijinale yakın. Fakat mağazası olmadığı için deneme şansınız yok. Şehrinizde MAD'in mağazası varsa ve deneyip beğendiyseniz alınabilir hocam.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben oradan hiç şişeli alıp kullanmadım ama 1-2 tane parfüm denemiştim, orijinallerine yakınlığı iyiydi. Kokuları da kaliteli gelmişti. DW'den ve Bargello'dan daha iyiydi.

Tutaste'nin Armani YOU'su var bende, o da gayet güzel ve orijinale yakın. Fakat mağazası olmadığı için deneme şansınız yok. Şehrinizde MAD'in mağazası varsa ve deneyip beğendiyseniz alınabilir hocam.
Hangi akla hizmet yaptım bunu bilmiyorum ama trendyoldan rastgele 2 adet parfüm seçtim ve siparişini verdim, o parfümlerde yukarıda belirttiğim kokular. Şimdi biraz daha araştırdım ve ikisinin de tatlı kokular olduğunu öğrendim, tatlı kokularla pek aram yoktur sıkmayı da maruz kalmayı da sevmem ama bu kokular beni memnun eder inşallah.

Top Bottom