Herhangi bir platformda bedava bulunmuyor diye biliyorum, indirim bekleyebilirsin. Sanırsam ben 18 TL ye epic den almıştım.merhaba mafia 2 oynamak istiyorum ama param yok bedava nereden yükleyebilrim
torrent den indirsem bişey oluemı avast kullanıyorum premiumHerhangi bir platformda bedava bulunmuyor diye biliyorum, indirim bekleyebilirsin. Sanırsam ben 18 TL ye epic den almıştım.
Yoo indirirHiçbir yerden indiremezsin
Sağlam biliyorsan bişi olmaztorrent den indirsem bişey oluemı avast kullanıyorum premium
Oyunindirvip AdamdırSağlam biliyorsan bişi olmaz
dm gelirmisinSağlam biliyorsan bişi olmaz
eminmisinOyunindirvip Adamdır
Ben her oyunu ordan indiriyomdm gelirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
eminmisin
Banada sorabilirsin 3 yıl yt de crack oyun dağıttım sağlam videolar çektim sonra yt yasakladıdm gelirmisin
eminmisin
avast premium um var 30 günlük tespit eder dimiBen her oyunu ordan indiriyom
Banada sorabilirsin 3 yıl yt de crack oyun dağıttım sağlam videolar çektim sonra yt yasakladı
Kanka vurus çıkma olasılığı düşük yada git güvemdiğin crack sistemlerinden bak ben fitgirl frlan bakıyom arada baya iyiavast premium um var 30 günlük tespit eder dimi
ahahahaha dostum zaten o korsan oyunu kurmak için kapatacaksın avast premiumunu kafanı yorma bu kadar Davast premium um var 30 günlük tespit eder dimi
sdjsdjasdjsjadjasjdadahahahaha dostum zaten o korsan oyunu kurmak için kapatacaksın avast premiumunu kafanı yorma bu kadar D