I iSymph 80+ Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 462 Dahası Reaksiyon skoru 142 İsim Oktay Akar 26 Mayıs 2021 #1 Yardımcı olur musunuz
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,751 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,578 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 26 Mayıs 2021 #2 denemedim bir garanti veremem de bunu forum yerine google'a sorsaydınız daha iyi cevap alabilirdiniz diye düşünüyorum Mafia 2 Definitive Edition Türkçe Yama Türkçe Yama Kurulum Videosu: Not: Bu yamayı aslen yapan OyunCeviri.Net ekibidir uyarlayan Lalilaktır. ve Mafia2 için yapılmıştır, modun tek uyumsuzluğu kurduğun forum.mafiaturk.org
denemedim bir garanti veremem de bunu forum yerine google'a sorsaydınız daha iyi cevap alabilirdiniz diye düşünüyorum Mafia 2 Definitive Edition Türkçe Yama Türkçe Yama Kurulum Videosu: Not: Bu yamayı aslen yapan OyunCeviri.Net ekibidir uyarlayan Lalilaktır. ve Mafia2 için yapılmıştır, modun tek uyumsuzluğu kurduğun forum.mafiaturk.org
A Alitürker 80+ Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 107 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Ali Türker 29 Haziran 2021 #3 Hudzell yazmış: denemedim bir garanti veremem de bunu forum yerine google'a sorsaydınız daha iyi cevap alabilirdiniz diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... İşe yarıyor bu denedim Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
Hudzell yazmış: denemedim bir garanti veremem de bunu forum yerine google'a sorsaydınız daha iyi cevap alabilirdiniz diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... İşe yarıyor bu denedim
Hudzell 80+ Platinum Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 11,751 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,578 İsim Hakan İlgilendiği Kategoriler Mining, Trading, Kripto, Crack 29 Haziran 2021 #4 Alitürker yazmış: İşe yarıyor bu denedim. Devamı için tıklayın... 2 ay önceki konuyu neden hortlatma gereği duydunuz ?
Alitürker yazmış: İşe yarıyor bu denedim. Devamı için tıklayın... 2 ay önceki konuyu neden hortlatma gereği duydunuz ?