Grafikleri Kötü Mü ? Kanka İlk Olarak Oyun 1930'larda Geçiyor Senin Kastın Herhalde Tema Olarak Kötü Demek Yoksa Baya İyi Mafia'nın Grafikleri Ama Sen 1930'da Geçen Oyunda Cyberpunk Misali RGB Işıklar Bekliyorsan bir şey DiyememSteamden indirimle aldım oyunu oynadım oyun akıyo kasma donma yok ama grafikleri çok kötü geldi 2020 oyununa göre neden ?
Eski oyunları severim dostum grafikleri kötü dedigim öyle degil bulanık gibi yani sanki fsr açmış gibi oyun hem 2k hemde grafikler en yüksekte ama yinede kötü duruyor anlamadım youtubedan gampelay baktım adamlarda hiç böyle değilGrafikleri Kötü Mü ? Kanka İlk Olarak Oyun 1930'larda Geçiyor Senin Kastın Herhalde Tema Olarak Kötü Demek Yoksa Baya İyi Mafia'nın Grafikleri Ama Sen 1930'da Geçen Oyunda Cyberpunk Misali RGB Işıklar Bekliyorsan bir şey Diyemem
haklısınGrafikleri Kötü Mü ? Kanka İlk Olarak Oyun 1930'larda Geçiyor Senin Kastın Herhalde Tema Olarak Kötü Demek Yoksa Baya İyi Mafia'nın Grafikleri Ama Sen 1930'da Geçen Oyunda Cyberpunk Misali RGB Işıklar Bekliyorsan bir şey Diyemem
O Bazı Oyunların Doku Kalitesi Yüzünden Keşke Bir Fotoraf Bıraksaydın Yorum Yapardık Mafia'nın Grafik Motorunun En İyi Olduğu Yer Yüz Detaylarıdır 2010 Mafia 2'nin Bile Karakter Yüz Modelleri Süperdir Hala ÖyleEski oyunları severim dostum grafikleri kötü dedigim öyle degil bulanık gibi yani sanki fsr açmış gibi
Teşekkürlerhaklısın
O Bazı Oyunların Doku Kalitesi Yüzünden Keşke Bir Fotoraf Bıraksaydın Yorum Yapardık Mafia'nın Grafik Motorunun En İyi Olduğu Yer Yüz Detaylarıdır 2010 Mafia 2'nin Bile Karakter Yüz Modelleri Süperdir Hala Öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
oyunu satın alacaktımMesaj otomatik birleştirildi:
işte dedigim şey bu
Anlamadığım nokta şu hocam oyun youtubeda güzel gözüküyor ben 2k en yüksek ayarlarda oynamama ragmen piksellik varoyunu satın alacaktım
denedim ondada aynıgörüntünün 2k olduğunu söylediniz bir de 1080p yi denediniz mi?
hocam bende dost un videosunu izledim akşam alırım dedim foruma geldim kötüyse almayacm senin düşüncelerin nelerAnlamadığım nokta şu hocam oyun youtubeda güzel gözüküyor ben 2k en yüksek ayarlarda oynamama ragmen piksellik var
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedim ondada aynı