MüslümGürses 80+ Silver Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3,457 En İyi Cevap 3 14 Mart 2021 #14 Second Sister yazmış: Başkan imza kısmını keske sıralasan alt alta yazınca çirkin duruyor. Devamı için tıklayın... Daha çok mobil kullanınca fark etmedim düzeltiyorum hocam
Second Sister yazmış: Başkan imza kısmını keske sıralasan alt alta yazınca çirkin duruyor. Devamı için tıklayın... Daha çok mobil kullanınca fark etmedim düzeltiyorum hocam
S Satashke 80+ Bronze Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 1,853 14 Mart 2021 #15 DanoRobot yazmış: Kesinlikle, Rdr 2 -Mafia D.E sırası var bende de şuan Devamı için tıklayın... Rdr 2 ye başlamadan oynadım. Kusurları olsa da Çok iyiydi beeee
DanoRobot yazmış: Kesinlikle, Rdr 2 -Mafia D.E sırası var bende de şuan Devamı için tıklayın... Rdr 2 ye başlamadan oynadım. Kusurları olsa da Çok iyiydi beeee
MüslümGürses 80+ Silver Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3,457 En İyi Cevap 3 14 Mart 2021 #16 sulomete yazmış: Rdr 2 ye başlamadan oynadım. Kusurları olsa da Çok iyiydi beeee Devamı için tıklayın... Ben d.e versiyonu oynamadım yoksa tüm seriyi oynadım mafia serisindr beni tek mafia 3 üzdü
sulomete yazmış: Rdr 2 ye başlamadan oynadım. Kusurları olsa da Çok iyiydi beeee Devamı için tıklayın... Ben d.e versiyonu oynamadım yoksa tüm seriyi oynadım mafia serisindr beni tek mafia 3 üzdü