Neler Yeni

MAFİA: THE OLD COUNTRY- THE WİTCHER 4 fragmanı çıktı ne düşünüyorsunuz

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
oktay

Evet tam 1 gün olucak ki MAFİA THE OLD COUNTRY ve WİTCHER 4 ün fragmanı çıktı ikiside birbirinden güzel grafikli ve eğlenceli duruyor.

Mafia The old Country 1900lerde Sicilyada geçiyormuş oynicağımız karakterin ismi ENZO
umuş ama fragmanı izlerseniz karakter biraz cılız gibi tabi sonrada oyunda gelişme olabilir.
Mafia 1 ve mafia 2 - 2 3 defa oynamış biri olarak söylüyorum ki bana göre en güzeli mafia 1 dir fakat yeni gelen the old country bu serinin en güzeli olucakmış gibime geliyor. 2025 YAZ DA PC YE GELİCEKMİŞ

WİTCHER 4 e gelirsek daha serisine başliyamadım ama az çok biliyorum ve fragmanına baktığımda cidden çok iyi gözüküyor.

Evet bu güzel grafiklere sahip ve hikayesiyle heyecanlandıran 2 oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan

Evet tam 1 gün olucak ki MAFİA THE OLD COUNTRY ve WİTCHER 4 ün fragmanı çıktı ikiside birbirinden güzel grafikli ve eğlenceli duruyor.

Mafia The old Country 1900lerde Sicilyada geçiyormuş oynicağımız karakterin ismi ENZO umuş ama fragmanı izlerseniz karakter biraz cılız gibi tabi sonrada oyunda gelişme olabilir.
Mafia 1 ve mafia 2 - 2 3 defa oynamış biri olarak söylüyorum ki bana göre en güzeli mafia 1 dir fakat yeni gelen the old country bu serinin en güzeli olucakmış gibime geliyor. 2025 YAZ DA PC YE GELİCEKMİŞ

WİTCHER 4 e gelirsek daha serisine başliyamadım ama az çok biliyorum ve fragmanına baktığımda cidden çok iyi gözüküyor.

Evet bu güzel grafiklere sahip ve hikayesiyle heyecanlandıran 2 oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
mafia efsane gözüküyor. heyecanladırdı. eğer tutarsa büyük ihtimalle o genç karakter ile serinin devamı gelebilir. işte yaşını almış bir mafya babası olmuş şekilde. oyunu merakla bekliyorum

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arif
bende ondan korkuyorum rx 6600 kullanıyorum bu oyunları düşükde oynamak istemezdim
Aynı kart bende de var değişmenin zamanı gelmiş gibi. Güncel oyunlarda sıkıntı yok ama ömrü maks 1 sene gibi (1080 High-Ultra'da oynayanlar için).

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mafia efsane gözüküyor. heyecanladırdı. eğer tutarsa büyük ihtimalle o genç karakter ile serinin devamı gelebilir. işte yaşını almış bir mafya babası olmuş şekilde. oyunu merakla bekliyorum
yazdıkları nota ve fragmana bakılırsa mafia 1 de ki gibide tak diye mafyanın içinde olmicaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

benden iyi durumdasın kral hiiç olmadı
olsun be hocam oynarsın illaki 2025 yaz da çıkıyor alırsın belki pc falan

The Semih

80+ Gold

Sinematik grafikleri oyun içi grafikle karıştırmayın arkadaşlar örnek video koydum yukarda, 10 yıl önceki lol videosu.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Murat

Mafia The old Country 1900lerde Sicilyada geçiyormuş oynicağımız karakterin ismi ENZO umuş ama fragmanı izlerseniz karakter biraz cılız gibi tabi sonrada oyunda gelişme olabilir.

mafia the old sağlam duruyor bakıcaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Yuzarsef
olsun be hocam oynarsın illaki 2025 yaz da çıkıyor alırsın belki pc falan
Yok be kardo laptop varken masaüstü alamam. Ki laptop u satsam kasa toplatmaz heralde kaldı ki ben alana kadar fiyatlar bomba olur resmen.

Top Bottom