Neler Yeni

Mail hesabıma girilip Riot şifresi değiştirildi ve bir kaç işlem daha yaptılar

mco.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mücahit Ünal
Arkadaşlar Riot hesabimin bagli oldugu mailime girip Valorant hesabimin sifresini degistirdiler. Bundan once de ayni mailde benzer bir sıkıntı yasamistim. Mailimin guvenligini nasıl saglayabilirim bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşlar Riot hesabimin bagli oldugu mailime girip Valorant hesabimin sifresini degistirdiler. Bundan once de ayni mailde benzer bir sıkıntı yasamistim. Mailimin guvenligini nasıl saglayabilirim bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?
Mailini geri aldıysan iki aşamalı doğrulara kullanabilirsin. Eğer geri alamadıysan riot desteğe bildirmen gerekecek.

mco.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mücahit Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mailini geri aldıysan iki aşamalı doğrulara kullanabilirsin. Eğer geri alamadıysan riot desteğe bildirmen gerekecek.
Mailimi geri aldım. Riot hesabım için de destekle iletişime geçeceğim ancak sızdıkları mailimi tamamen güvene nasıl çekebilirim onu merak ediyorum aslında. Bir kaç yere maili bağlamışlar ve mail göndermişler. Bu işlerden anlayan birini arıyorum gerekirse ekran açayım ama şu iş çözülsün istiyorum

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
Mailimi geri aldım. Riot hesabım için de destekle iletişime geçeceğim ancak sızdıkları mailimi tamamen güvene nasıl çekebilirim onu merak ediyorum aslında. Bir kaç yere maili bağlamışlar ve mail göndermişler. Bu işlerden anlayan birini arıyorum gerekirse ekran açayım ama şu iş çözülsün istiyorum
Aynı durum başıma geldi. Tüm hesaplarını tek tek kontrol edeceksin mecbur. Her hesabın güvenlik ve gizlilik gibi ayarlarına girip Karmaşık şifreler kullan. Ayrıca 2 aşamalı doğrulama aç. Her şifre girdiğinde telefona sms gelecek şekilde ayarlayabilirsin. Ya da google authenticator kullanabilirsin. Steam guard gibi.

Top Bottom