Sa. Bu sene Makine Mühendsiliği için hazırlık okuyacağım. Bu zaman diliminde hem dil çalışıp mühendislik programlarında yatkınlık kazanmak istiyorum. Bilgisayarla aram çok iyi ama donanım kkonusunda ayrıntılı bilgim yok.. Sistem gereksinimleri üzerinden gidiyorum. Donanım konusunda üst sınırı solidworks çekiyor. İşlemci konusunda tam bir alt sınır vermemişler ram vs istiyorlar.Asıl soru işaretiyse ekran kartı tarafında. Şimdi destekledikleri ekran kartlarını eke bıraktım. Bazılarının Benchmark değerlemelerini karşılaştırdığımda -yanlış olabilir-üst düzey erkan krtları olmadığını çıkarımlıyorum.Anladığım kadarıyla iş amaçlı sürülen ekran kartlarını destekliyorlar. Ekran kartlarında pc ile dizüstü tarafının çok farklı olduğunun farkındayım. Sizden bu konuda yardım istiyorum. Nasıl bir laptop almalıyım? Gaming laptoplar genllikle öne sürülüyor. Videolara baktığımda bir kısım daha uygun laptopları önerirken bir kısım güçlü laptoplara ihtiyacınız var diyor. Hp Victusin 4050 li 13500H'lı modelinde fit oluyor gibiyim ama eğer ihtiyaç yoksa boşuna o kadar para bayılmayayım diyorum.
Şimdiden teşekkürler..
Şimdiden teşekkürler..