Reis bende şuan msi b550m pro var ama onla oc yapmak mantıklı değilmiş galiba Çünkü vrm soğutması yokmuş ben onu iade etmeyi düşünüyorumMSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MB B450 Tomahawk Max
MSI B450 TOMAHAWK MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Reis bunda vrm soğutması varmı bazıları yok diyordaMSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Reis bende şuan msi b550m pro var ama onla oc yapmak mantıklı değilmiş galiba Çünkü vrm soğutması yokmuş ben onu iade etmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis bunda vrm soğutması varmı bazıları yok diyorda
Oc falan bilmem, fiyatına göre anakart önerdim hocamReis bende şuan msi b550m pro var ama onla oc yapmak mantıklı değilmiş galiba Çünkü vrm soğutması yokmuş ben onu iade etmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
onda yok işte.Pardon reis bende b550m a pro varmış
hayır.Reis ben de sıvı soğutma olmadığı için işlemci de oc yapmıcam ama ram de oc yapıcam ram de oc yapmam için vrm soğutması lazımmı
İşlemci ile alakalı o. Ramlerle alakası yok.VRM soğutması ne için lazım reisssssss