Neler Yeni

Maksimum 20000TL bütçe ile Hangi E-Scooter'ı almalıyım

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Bütçe
18000
Merhaba E-Scooter'lar hakkında pek bir bilgim yok herkes onvo kullanıyor diye onu tercih edecekken youtube'da 700Km'de scooter'ı bozulmadığı için şükretmesi gerekiyor denen bir video gördüm ve onvoya olan güvenim de sarsıldı okula gidip gelirken kullanacağım 2. el sıfır fiyatını hak eden beni çok uğraştırmayacak bir scooter öneriniz var mı acaba ve bir E-scooter özelliklerinde en çok dikkat etmem gereken şeyler neler teşekkürler şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Işık
Merhabalar öncelikle. Biraz geç bir cevap olacak ama yakın tarihte Onvo Ov 012 model E-Scooter aldım. Oturup uzuuun süreli bir araştırma yapmadım açıkçası. Ama izlediğim videolarda genellikle övülen bir model olduğu için ve çok araştırırsam kararsız kişiliğimden ötürü sonucunda bir şeyde karar veremeyeceğim için direk Vatan şubesinden scooter'ı aldım. Daha elime ulaşmadı ama yakın zamanda ulaşacak o zamanda ekstra bir bilgilendirme yaparım isterseniz. Tam bütçeniz civarında bir model olduğu için kendim de araştırdığım kadarıyla ufak tefek problemleri hariç ciddi sıkıntıları olmayan bir model olarak gördüğüm için bir daha gözden geçirmenizi tavsiye edebilirim. Siz soruyu sorduğunuz tarihten sonra bir karara vardınız mı öğrenmek isterim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,616
Üyeler
162,038
Son üye
winstonredd
Top Bottom