Kesinlikle bu mouse'u tavsiye ederim fiyatı çok uygun şuandagöründüğünden küçükmüş g300s tuttuğumda mouse avucum kadar kalıyo
TS'de o kadar bekledim, neden gelmedin!?!?Kesinlikle bu mouse'u tavsiye ederim fiyatı çok uygun şuanda
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Veya
@Çikohan
Gaming Gecesi'nden 220₺'ye aldım. Yine takip edin, büyük ihtimalle gelir. Elim 21cm olmasına rağmen mouse elime oturuyor.
G403'ü @Ethem Aslan kullanıyor onunla irtibata geçebilirsiniz.Kesinlikle bu mouse'u tavsiye ederim fiyatı çok uygun şuanda
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Veya
@Çikohan
Kanka işim vardı ya yarın gireriz istersen ama cs atalım mc sarmıyoTS'de o kadar bekledim, neden gelmedin!?!?
Gaming Gecesi'nden 220₺'ye aldım. Yine takip edin, büyük ihtimalle gelir. Elim 21cm olmasına rağmen mouse elime oturuyor.
Demek o yüzden gelmedin...Kanka işim vardı ya yarın gireriz istersen ama cs atalım mc sarmıyo
Hayır ya anlattırma bana Gel girek çok istiyosanDemek o yüzden gelmedin...
Yok, arkadaşlarla popflash atıyoruz.Hayır ya anlattırma bana Gel girek çok istiyosan
İyi oyunlar, öldün herhalde forumda mesaj attığına göreYok, arkadaşlarla popflash atıyoruz.
Yok la, map oyluyorlar. Kebaplar Dust 2 açtı.İyi oyunlar, öldün herhalde forumda mesaj attığına göre
O fiyata bildiğim logitech g203 var6 tuşlu olmasını istiyorum aklımda Neros RGB ve TUF Gaming M5 RGB var başka öneriniz var mıdır şuan razer deathadder kullanıyorum elim ortalamanın biraz üstünde bir büyüklükte