Öneri Maksimum 40k laptop önerisi

Smtcee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
822
Arkadaşlar merhaba,

Maksimum 40k bütçe mevcut ve bu bütçeyle her türlü oyunu rahatça oynayabileceğimiz, render alabileceğimiz ve şirket işlerini görebileceğimiz bir laptop arıyoruz. Masaüstü sistemimiz mevcut fakat sağda solda olacağımız için laptop önerisi istiyorum. 240 hz, İPS, 17 inç özelliklere de sahip olsa çok seviniriz.

Masaüstü topla diyen arkadaşlar lütfen düzgünce okumanızı rica ediyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@tümen

Arkadaşlar merhaba,

Maksimum 40k bütçe mevcut ve bu bütçeyle her türlü oyunu rahatça oynayabileceğimiz, render alabileceğimiz ve şirket işlerini görebileceğimiz bir laptop arıyoruz. Masaüstü sistemimiz mevcut fakat sağda solda olacağımız için laptop önerisi istiyorum. 240 hz, İPS, 17 inç özelliklere de sahip olsa çok seviniriz.

@tümen
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1975736046.html bakarmısın bi hocam

Bunu listeye ekledim teşekkür ederim, sağ olun
https://www.akakce.com/laptop-noteb...x3070ti-15-6-fhd-300hz-fiyati,1931566797.html
yanlış görmediysem aynı leptop daha ucuz

165hz 2k ips

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

@tümen
Üstadim leptop tarafinda bir bilgim yok malesef yardimci olamayacağim kusura bakma lutfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,904
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri