Yusuf Yıldırım
80+ Silver
Arkadaşlar kuzenim telefon toptancısı redmi note 9 pro 128 gb 2300 e bırakırım dedi yurtdışı kayıtlı sizce nasıl
Ben hep 50 liralık alıyorumArkadaşlar kuzenim telefon toptancısı redmi note 9 pro 128 gb 2300 e bırakırım dedi yurtdışı kayıtlı sizce nasıl
hocam zaten imei varİyi fiyat.
IMEI çakarsın bir tane olur biter.
hocam imei kayıtlı zatenBen hep 50 liralık alıyorum
eski telefonum var ayritten bu telefonda imei var zatenBence alınabilir. Eski telefonundan da IMEI aktararak kullanabilir. Bir telefoncu 100-150₺'ye yapar.
Ülkemizde telefonun 3bin civarında gezdiğini düşünürsek, gayet mantıklı.
Hemen hop diye atlamayın. IMEI attırmanın yasal olmayan bir yönü yok. Fakat IMEI attırılmış telefonu satmak yasal değil.
hocam yok takılıyor imei kayıdı varSim kart takılmıyo diye biliyorum yurt dışı kayıtlılara. Eğer öyleyse bence 1000 TL ye tablet falan alsın. Ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla öyle.
hocam imei kaydı var sadece garanti yokTürkiyede 3100tl zaten
2000tl ye bırakırsa olabilir
Pek anlamıyorum ama türkiyede satılanlardan farkı yoksa bence alınabilir. Tabi satıcıya güveniyorsanız.hocam imei kaydı var sadece garanti yok
He kaydı kuydu tamamsa 2200ü zorlasınhocam zaten imei var
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam imei kayıtlı zaten
hocam
eski telefonum var ayritten bu telefonda imei var zaten
hocam yok takılıyor imei kayıdı var
hocam imei kaydı var sadece garanti yok
hocam kuzenim satıcı bana yanlış yapıcagını zannetmiyorumPek anlamıyorum ama türkiyede satılanlardan farkı yoksa bence alınabilir. Tabi satıcıya güveniyorsanız.
denicem hocam 128 gb modeli türkiyede 3300 satılması bana mantıksız geldi bende mecbur karaborsaya yöneldim çok karlı işHe kaydı kuydu tamamsa 2200ü zorlasın
Güveniyorsanız sıkıntı yok o zaman.hocam kuzenim satıcı bana yanlış yapıcagını zannetmiyorum
aynen hocam 1000 tl ucuza getirdim güzel olduGüveniyorsanız sıkıntı yok o zaman.
Kardeşimin telefonunu da dayım belçikadan almıştı 100 tl gibi bir fiyata açtırma isimli bir işlem yaptırmışlardı öyle sim kart takmıştıkSim kart takılmıyo diye biliyorum yurt dışı kayıtlılara. Eğer öyleyse bence 1000 TL ye tablet falan alsın. Ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla öyle.