Neler Yeni

Mantıksız bişey anlatıp sizi tilt edeceğim

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Arkadaşlar aklıma takıldı, örneğin bişey sipariş veriyorum evim kargonun 2 dakika ötesinde.

Kargo sabah saat 10:00' da çıkmış kapanışa doğru ürünüm geliyor.

Bu da demek oluyor ki önce en uzaktaki kargoyu bırakıyorlar sonra dönerken en yakındaki eve uğruyorlar.

Bunu kuryeler de yapıyor peki neden?

Sipariş varsa en yakındaki adama sıcak sıcak verirsin, kargo varsa en yakındaki adama 2 dk verip gidersin.

Neden böyle bir mantık böyle bir sistem var?

NEDEN ÖNCE EN YAKINDAN BAŞLAMAK YERİNE EN UZAK BÖLGELERE GİDİYOR BU ÜRÜNLER? NEDEN NEDEN?

buff

80+
Önce en uzaktakine yetişebilelim de yakındakileri bi şekilde kurtarırız diye düşünüyolardır. Akşama doğru trafik artıyor uzaklara gidip gelmek daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. Bana da aynısı oluyor gerçekten sinir bozucu bir durum :D

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben şehirin taaa çıkışındayım şubeler merkezede 20km falan mesafe var hala en son bana geliyor dediğin mantık burda yok
Önce en uzaktakine yetişebilelim de yakındakileri bi şekilde kurtarırız diye düşünüyolardır. Akşama doğru trafik artıyor uzaklara gidip gelmek daha uzun sürebilir diye düşünüyorum. Bana da aynısı oluyor gerçekten sinir bozucu bir durum :D
XecAts bence ilk sana geliyorlar uzak olduğu için fark edemiyorsun.

Gerçekten sinir bozucu

ERJIO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
gamer
Merhaba,

Arkadaşlar aklıma takıldı, örneğin bişey sipariş veriyorum evim kargonun 2 dakika ötesinde.

Kargo sabah saat 10:00' da çıkmış kapanışa doğru ürünüm geliyor.

Bu da demek oluyor ki önce en uzaktaki kargoyu bırakıyorlar sonra dönerken en yakındaki eve uğruyorlar.

Bunu kuryeler de yapıyor peki neden?

Sipariş varsa en yakındaki adama sıcak sıcak verirsin, kargo varsa en yakındaki adama 2 dk verip gidersin.

Neden böyle bir mantık böyle bir sistem var?

NEDEN ÖNCE EN YAKINDAN BAŞLAMAK YERİNE EN UZAK BÖLGELERE GİDİYOR BU ÜRÜNLER? NEDEN NEDEN?
kenarda pusu kur
kargo hareket halinde dediği zaman arkada
çalarak
kargocunun önüne atlıyorsun sonra kargocular kardeş kargom nerde diyip havaya 2 el ateş açıp kargonu alıp evine gidiyorsun

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kenarda pusu kur
kargo hareket halinde dediği zaman arkada
çalarak
kargocunun önüne atlıyorsun sonra kargocular kardeş kargom nerde diyip havaya 2 el ateş açıp kargonu alıp evine gidiyorsun
Keşke eve getirmeseler kargodan gidip alsam, 2 dakika sürer.

Ben anlamıyorum hadımköy küçük yer, 5- 6 saat araba süreceği yol yok adamların.

Kuzenlerim pttde dağıtım yapıyordu aynı gün içinde hadımköyden topkapı, bağcılar, bakırköy dolaşıyorlardı ona rağmen eve bunlarla aynı sürede varıyorlardı.

Top Bottom