Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Manuel Samuel Bedava! Prime Ücretsiz Oyunları

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bir zamanlar tüm mecra tarafından denenmiş Manuel Samuel şimdi Prime ile ücretsiz. (Klavye ve fare kıran biriyseniz oynamanızı tavsiye etmiyorum :D)
Ayrıca yanında bir dünya oyun ile beraber. Oynamayacak olsanız bile Prime üyeliğiniz varsa alabilirsiniz. Sonuçta beleş oyun.

Ekran görüntüsü 2022-06-26 203204.pngEkran görüntüsü 2022-06-26 203221.pngEkran görüntüsü 2022-06-26 203304.png

Son olarak hala almayan varsa eğer 4 gün sonra biten 2 tane daha güzel oyun var. Far Cry 4 ve WCR 8 oyunları.

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Bir zamanlar tüm mecra tarafından denenmiş Manuel Samuel şimdi Prime ile ücretsiz. (Klavye ve fare kıran biriyseniz oynamanızı tavsiye etmiyorum :D)
Ayrıca yanında bir dünya oyun ile beraber. Oynamayacak olsanız bile Prime üyeliğiniz varsa alabilirsiniz. Sonuçta beleş oyun.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Son olarak hala almayan varsa eğer 4 gün sonra biten 2 tane daha güzel oyun var. Far Cry 4 ve WCR 8 oyunları.
Hangi platforma veriyor?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

1 Ay önce ücretsiz olmadı mı zaten haziran ayı oyunları?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ekstra bilgi: 12-13 Temmuz gibi de Mass Effect Legendary Edition (Tüm oyunların yeni nesil sürümlerinin olduğu paket), Need For Speed Heat, GRID Legends ve iki eski ama kült Star Wars oyunu verilecek.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Ekstra bilgi: 12-13 Temmuz gibi de Mass Effect Legendary Edition (Tüm oyunların yeni nesil sürümlerinin olduğu paket), Need For Speed Heat, GRID Legends ve iki eski ama kült Star Wars oyunu verilecek.
Evet konusunu hazırladım ve taslağa attım :D Gelmelerini bekliyorum.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee

Akanzaii06

80+ Bronze
Beyler bu Amazon prime bünyesinde ki ve ayrı platform ubisoft olarak sunduklarını indirmeye gerek yok dimi kütüphane eklesek yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafa allak bullak oldu

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Beyler bu Amazon prime bünyesinde ki ve ayrı platform ubisoft olarak sunduklarını indirmeye gerek yok dimi kütüphane eklesek yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafa allak bullak oldu
Evet oyunları eklemen yeterli sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,906
Üyeler
163,902
Son üye
cagofedaisi