Sokak serserisi ayıp oluyor senarist bir mafya yaptı bir polisBir Adanalı hayranı olarak ve Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünü bile izlememiş biri olarak diyorum ki Polat Alemdar.
Biri derin devlet adamı
Biri sokak serserisi.
Sonuçta hepsinden vaz geçip sokak serserisi oluyor. Soygun yapıyor, küçük çaplı işler. Polat Alemdar'dan bahsediyoruz derin devlet işleri, ötesi yok.Sokak serserisi ayıp oluyor senarist bir mafya yaptı bir polis
İşte gerçekçilik olarak maraz ali derim Polat elifin mezarına sırtında bıçakla gidiyor.Polat Alemdar roket yiyip ölmemiş birisi Maraz ali denen şahıs ne yapabilir ki ?
Maraz Ali'de en az yüz kere vuruldu, ölümden döndü hep.İşte gerçekçilik olarak maraz ali derim Polat elifin mezarına sırtında bıçakla gidiyor.
Maraz ali 2-3 kere vuruldu. Ben yinede kararımdan vazgeçmeyip gerçekçilik olarak MARAZ ALİ diyorum.Maraz Ali'de en az yüz kere vuruldu, ölümden döndü hep.
Bende Marazcıyım da yani objektif olmak adına böyle konuşuyorum. Gerçekçiliğe bakarsan Polat'ın ölmesi dışında bence yine Kurtlar vadisi daha gerçekçi. Çünkü Maraz Ali Polis oluyor, sonra hırsız oluyor, sonra tekrar polis oluyor. Sonra tekrar hırsız. Bu böyle ne kadar sürüyor bilmiyorum. Böyle bir şey mümkün değil.Maraz ali 2-3 kere vuruldu. Ben yinede kararımdan vazgeçmeyip gerçekçilik olarak MARAZ ALİ diyorum.
Polat alemdarin tüm mermi yediği sahneler 33 dakika yeterli olmuştur umarım