Receb İvedik
80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba . bugün markete gittim 2 tane lise öğrencisi ( tahminen 10. 11. sınıf ) sürekli hızlı hızlı hareket edip bir şeylere bakarken dip dibe duruyorlardı . Ben normal bir şekilde kasaya giderken ürünlerimi alıp mağaza müdürü birden market arabalarının geçtiği alçak yerden geçip kasanın yanında çaktırmadan beklemeye çalıştı . önümdeki kadın ödeme yaparken çocuklar hızlıca kolay gelsin deyip çıkacakken müdür gençler bi saniye dedi ve birinden 8 diğerinden 2 deodarnt çıkardı ceplerinden . Adam hakkımızı çalıyorsunuz vs derken arkamdaki başka bir kadın ben polisim dedi . Adam mağazanın kasadan uzak bir tarafına gitti .bende peşlerinden gittim . mağaza müdürünü aramış adam galiba bırakın dedi tam orasını anlamadım . o sırada adam çocuklara bağırırken başka bir adam çocuklar hata yapmış burada bağırmak diğer müşterilere rahatsızlık veriyor dedi . Adam ondan sonra depo gibi değilde daha küçük bir odaya götürdü . ben daha fazla gidemedim . Bu çocuklar neden böyle bir hata yapmış olabilir sizce ? bir daha yapmayacaklarına eminim gözlerindeki korkuyu gördüm fakat üstleri başları gayet düzgündü ve ortalamanın üstünde giysilerdi . Her neyse sizce bu çocuklara ne yapılmalı . Benim tahminim ürünlerin parasını alıp ürün vermeden yollayacaklardır