Neler Yeni

Markette yanımda hırsız yakalandı

Receb İvedik

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba . bugün markete gittim 2 tane lise öğrencisi ( tahminen 10. 11. sınıf ) sürekli hızlı hızlı hareket edip bir şeylere bakarken dip dibe duruyorlardı . Ben normal bir şekilde kasaya giderken ürünlerimi alıp mağaza müdürü birden market arabalarının geçtiği alçak yerden geçip kasanın yanında çaktırmadan beklemeye çalıştı . önümdeki kadın ödeme yaparken çocuklar hızlıca kolay gelsin deyip çıkacakken müdür gençler bi saniye dedi ve birinden 8 diğerinden 2 deodarnt çıkardı ceplerinden . Adam hakkımızı çalıyorsunuz vs derken arkamdaki başka bir kadın ben polisim dedi . Adam mağazanın kasadan uzak bir tarafına gitti .bende peşlerinden gittim . mağaza müdürünü aramış adam galiba bırakın dedi tam orasını anlamadım . o sırada adam çocuklara bağırırken başka bir adam çocuklar hata yapmış burada bağırmak diğer müşterilere rahatsızlık veriyor dedi . Adam ondan sonra depo gibi değilde daha küçük bir odaya götürdü . ben daha fazla gidemedim . Bu çocuklar neden böyle bir hata yapmış olabilir sizce ? bir daha yapmayacaklarına eminim gözlerindeki korkuyu gördüm fakat üstleri başları gayet düzgündü ve ortalamanın üstünde giysilerdi . Her neyse sizce bu çocuklara ne yapılmalı . Benim tahminim ürünlerin parasını alıp ürün vermeden yollayacaklardır

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Drill ya onlar kanka en belalı onlar en iyi hırsızlığı onlar yapar.İllegal olunca bir halt oluyosunya.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yiyecekte çalmıyorlar deodorant çalıyorlar hem de 10 tane belki eve dolmuşla dönüyorlardır rahatsız olduklarına deodorant hediye ediyorlardır!

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Plant6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktürkalp Altunok
Ergenliğin verdiği aptallık, hırsızlığı havalı bir şey sanıyorlar.

alex jensen

80+ Silver
Deodorant 60tl olunca benim eşgal şaka ama çalmaları yanlis tabi bizim ayazagada boyle ickiye vs binlerce lira veren adamlar marketten nuget fln caliyor zeka dusuklugu

KlausM

80+ Silver
1664101004616.png

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bi ara hırsızlık taktikleri veriliyordu sosyal medyada.
Havalı gösteriyorlardı popüler olmuştu.
Max sosyal medya etkisi...

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba . bugün markete gittim 2 tane lise öğrencisi ( tahminen 10. 11. sınıf ) sürekli hızlı hızlı hareket edip bir şeylere bakarken dip dibe duruyorlardı . Ben normal bir şekilde kasaya giderken ürünlerimi alıp mağaza müdürü birden market arabalarının geçtiği alçak yerden geçip kasanın yanında çaktırmadan beklemeye çalıştı . önümdeki kadın ödeme yaparken çocuklar hızlıca kolay gelsin deyip çıkacakken müdür gençler bi saniye dedi ve birinden 8 diğerinden 2 deodarnt çıkardı ceplerinden . Adam hakkımızı çalıyorsunuz vs derken arkamdaki başka bir kadın ben polisim dedi . Adam mağazanın kasadan uzak bir tarafına gitti .bende peşlerinden gittim . mağaza müdürünü aramış adam galiba bırakın dedi tam orasını anlamadım . o sırada adam çocuklara bağırırken başka bir adam çocuklar hata yapmış burada bağırmak diğer müşterilere rahatsızlık veriyor dedi . Adam ondan sonra depo gibi değilde daha küçük bir odaya götürdü . ben daha fazla gidemedim . Bu çocuklar neden böyle bir hata yapmış olabilir sizce ? bir daha yapmayacaklarına eminim gözlerindeki korkuyu gördüm fakat üstleri başları gayet düzgündü ve ortalamanın üstünde giysilerdi . Her neyse sizce bu çocuklara ne yapılmalı . Benim tahminim ürünlerin parasını alıp ürün vermeden yollayacaklardır
İyimiş.
Bizim burada marketin önünde adam öldürmüşlerdi.

Bura.K

80+ Silver
Her neyse sizce bu çocuklara ne yapılmalı .
Polise şikayet edilmeli ve gerekli uyarılar verilmeli. Zaten o çocuklara geçmiş olsun. Hangi markette yakalandıysalar onların bir WP grubu oluyor, oraya fotoğrafları, isimleri vesaire yollanıyor bir daha markete giremiyorlar. Ben defalarca kez karşılaştım böyleleriyle. Çaldıkları ürünler de çalışanların maaşından çıkıyor, olan adamlara ve müdüre oluyor. 15 adet Redbull çalmaya çalışan bilirim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,872
Üyeler
167,731
Son üye
muhsyd12
Top Bottom