❌İndirim Bitti! Marshall hoparlörler efsane fiyatlar

Dün telefon ile siparişten sonra hala Ön Bilgilendirme ve Satış Sözleşmesi dışında bir şey gelmedi mail olarak normal mi fatura vs hala gelmedi.
gelen maile onaylıyorum diye cevap verdin mi ben dün telefonla arayıp almadım ama eskiden aldıklarımda onaylıyorum diye mail yazman lazım

Dün telefon ile siparişten sonra hala Ön Bilgilendirme ve Satış Sözleşmesi dışında bir şey gelmedi mail olarak normal mi fatura vs hala gelmedi.
Müşteri temsilcisiyle görüştüm şimdi aldığım woburn3 için, herhangi bir olumsuzluk yok dediler; 2 gün sürebilir kargoya verilmesi ve faturanın iletilmesi dediler. Maile onaylıyorum cevabı verdiyseniz sıkıntı olmayacaktır.

Emberton 3 ve stockwell karşılaştırılıyor, her şeyi aynı gözüküyor bunların, sanırım emberton 3 daha yeni model, stockwellden daha gazla bahsedildiği için acaba emberton alacağıma +1k ödeyip stockwell mi alsaydım :)

Woburn 3 alanlar hdmi ile tv ye baglayinca 10dk da 1 uyku moduna geciyormus uyandirmak icin tusuna basmak lazimmis bi denermisiniz varmi oyle birsey film izlerken filan yapiyor mu?

Şimdi mi geldi hocam sms telefon hattıyla mı almıştınız
Woburn 3 modeli telefonla almıştım. Sms vatan bilgisayardan geldi.

“Siparisiniz hazirlanmistir. Gun icerisinde ****** takip numarasi ile YURTİÇİ kargoya teslim edilecektir. https://www.yurticikargo.com/tr/online-servisler/gonderi-sorgula?code=****** adresini tiklayarak gelismeleri takip edebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz .Iletisim 08502225656 .Mersis0632003607286721 B002”

Akşam saat 16.10 gibi gelmiş sms.

Woburn 3 modeli telefonla almıştım. Sms vatan bilgisayardan geldi.

“Siparisiniz hazirlanmistir. Gun icerisinde ****** takip numarasi ile YURTİÇİ kargoya teslim edilecektir. https://www.yurticikargo.com/tr/online-servisler/gonderi-sorgula?code=****** adresini tiklayarak gelismeleri takip edebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz .Iletisim 08502225656 .Mersis0632003607286721 B002”

Akşam saat 16.10 gibi gelmiş sms.
yarına kaldık biz o zaman :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,707
Üyeler
185,931
Son üye
a517
Geri