Hmm peki alternatif oyun olarak ne önerirsiniz?Ücretsizken denenebilir ama bence alınmaya değer bir oyun değil.
Avengers markası adı altında para sömürülmeye çalışılan bir oyun.
Lego marvel avengers daha iyi diyorlar amaHmm peki alternatif oyun olarak ne önerirsiniz?
Hmm peki alternatif oyun olarak ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lego marvel avengers daha iyi diyıröar ama
Monster Hunter World olabilir. Konsept ve tarzı farklı ama bu oyuna göz atabilirsin.Hmm peki alternatif oyun olarak ne önerirsiniz?
Bence deneyeceksen alınır mı diye sormanın anlamı yok. Beğenirsen alArkadaşlar Fiyatı 245 TL den 147 TL'ye düşmüş beğenirsem almayı düşünüyorum alınır mı ? Alternatifi var mıdır?
Peki lego marvel avengers sizce nasıldır ?Monster Hunter World olabilir. Konsept ve tarzı farklı ama bu oyuna göz atabilirsin.
bilmiyorum biraz da değer mi diye sormak için konu açtımBence deneyeceksen alınır mı diye sormanın anlamı yok. Beğenirsen al
Oynanış anlamında çok basit ve geyik bir oyun. Göz atabilirsin.Peki lego marvel avengers sizce nasıldır ?
İndirim de falan 40-50 tl fln oluyor sanırım en kötü alırım beğenmezsem iade ederimOynanış anlamında çok basit ve geyik bir oyun. Göz atabilirsin.
Hayran oyunu aslında. Yani Avengers'ın ekmeğini yiyecekler.Arkadaşlar Fiyatı 245 TL den 147 TL'ye düşmüş beğenirsem almayı düşünüyorum alınır mı ? Alternatifi var mıdır?