huyluoglu79
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Tolga Huyluoğlu
Arkdaşlar merhaba yaşadıgım şehirle okudugum şehir farklı bundan dolayı masaüstü pcmi satıp dizüstüne geçmek istiyorum açıklamada verecegim bilgilere bakarak tavsiye ve yorumlarınızı bekliyrum.
b450m s2h anakart
16gm 3000mhz adata ram
240gb sandisk ssd
1660s palit ekran kartı
3500x ryzen işlemci
gametech colder 4fanlı kasa
gamepower 550w power(niye bunu aldın die sormayın tek tek topladım ve 3aydır herhangi bi sıkıntısı oldugunu görmedim gayet düzgün bir şekilde çalışıyor)
neden kimse bir şey yazmıyor
b450m s2h anakart
16gm 3000mhz adata ram
240gb sandisk ssd
1660s palit ekran kartı
3500x ryzen işlemci
gametech colder 4fanlı kasa
gamepower 550w power(niye bunu aldın die sormayın tek tek topladım ve 3aydır herhangi bi sıkıntısı oldugunu görmedim gayet düzgün bir şekilde çalışıyor)
AOC C24G2U/BK 23.6" 165Hz 1ms/bk monitör.Sistemi hazır almadım 11kasım indirimlerinde tek tek sitelerden topladım agırlık n11 oldu çünki hazır sistemlerd bir müddet sonra fps kayıplarının yaşandıgını gördüm bütün birimleri 0 kutusu açılmamış ayrı ayrı bilişimlerden topladım kutuları mevcut.Ortalama 8k tuttu.Şimdi ben bu sistemimi toplu satmak istiyorum piyasaya göre vicdanım rahat edebilecek şekilde ne kadara satmalıyım.Satılırsa bu para ile monster leptop almak istiyorum sizce ne almalıyım.Ek olarak monitörde /bk ne anlama geliyor.Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden kimse bir şey yazmıyor
Son düzenleme: