Neler Yeni

Masaüstü bilgisayar internete nasıl bağlanır

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Sorum yukarıdaki gibi ilk defa masaüstü bilgisayar kullanıyorum o yüzden bunu bilmiyorum nasıl bagliyabilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konunun troll olduğunu düşünüyorum.

kamyoncu36

80+ Bronze
LAN kablosunu kasanın arkada anakarta giden bi giriş var oraya takcan

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,571
İsim
Taha yücel
Alcaģım pc nin anakartın da wifi özelligi varsa laptopdaki gibi baģlanir ama büyük ihtimallr yoktur diye dusnuyirum pahali oluyir genelde onlar ekstra bir wifi adaptörü alabilirsin ama önermem en verimli ve en iyisi ethernet kablosudur bir tanr ethernet kablo al bir ucunu modemin arkasini bir ucunu kasanin arkasinda ethernet girisi var oraya takicaksin intrrnet veri akisi daha iyi olcaktir hem ben

Cat 6 ethernet kablosu öneririm ben kullaniyorum memnunun internetten almistim sende alabilirsin ama benim kablolm biraz uzun 30 metre mesefaye göre kac metre alcani sen karar verirsin

Not:kablo nr kadar uzun olursa olsun internet veri akisinda bir sorun olmaz kablo uzun olunca internet veri akisi kötü diyenler var öyle bisey yok

-CrawL

80+ Gold
Lan kablosu wifiden bilgisayarıma uzanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi adaptörleri tam olarak nasıl çalışıyor takınca bir işlem yapmam gerekiyor mu
Ben usb wifi adaptörü aldığımda taktığım gibi kullanmıştım çoğuda tak çalıştır oluyordu sanırım.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben usb wifi adaptörü aldığımda taktığım gibi kullanmıştım çoğuda tak çalıştır oluyordu sanırım.
Peki 50 TL'ye kadar falan bir wifi adaptör önerebilir misiniz

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,571
İsim
Taha yücel
Lan kablosu wifiden bilgisayarıma uzanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi adaptörleri tam olarak nasıl çalışıyor takınca bir işlem yapmam gerekiyor mu
Modemin calistifi kablolar haricinde yeni kablo alcaksin onuda modemin bos olan lan girisine takcaksin diger ucunuda pc ye modemle pc arasinda ne kadar mesafe varsa o kadar al 10 metre var 10 metre olan lan kablosu al bende 30 metre var

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
Modemin calistifi kablolar haricinde yeni kablo alcaksin onuda modemin bos olan lan girisine takcaksin diger ucunuda pc ye modemle pc arasinda ne kadar mesafe varsa o kadar al 10 metre var 10 metre olan lan kablosu al bende 30 metre var
Wifi adaptörler hakkında fazla bilgim yok yeni konu açabilirsiniz. Ben kablo kullanmanızı öneririm oyunlarda daha az ping alırsınız ve kesilme sorunları falan olmaz.

Tamam çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,710
Üyeler
161,893
Son üye
poison7
Top Bottom