Neler Yeni

Masaustu bilgisayari guc tasarrufunda kullanmak elektrik tasarrufu saglarmi ?

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
Evet arkadaslar oncelikle merhaba. Benim bir sorum olacak ben eskiden laptop kullanan birisiydim ve guc yonetimim hep yuksek performanstaydi elektrik laptop oldugu icin maks hep ayniydi. Fakat simdi yeni bir bilgisayar aldim ve masaustu bu yuzden durumlar biraz farkli ekran kartimin gucu 170 islemcimin ise 70 watt 650wattta psum var imza kismimdada yaziyor brn bilgisayari yuksek performansa aldigim zaman msi afterburner programu ile baktigimda ekran kartim 130 140 waatlarda oynadigim oyuna gore degisiyor islemcmde 67 68 wattlarda fakat guc tasarrufu moduna aldigimda ekran karti kullanimi 70 80 islemci kullanimida 40 50 ye dusuyor bunun elektrigime bi farki olurmu bizde suan bir sikintidan dolayi 1kw=5 tl ve ben korkarak pcyi aciyorum her seferinde yardimci olurmusunuz

Bünyamina

80+ Platinum
Evet arkadaslar oncelikle merhaba. Benim bir sorum olacak ben eskiden laptop kullanan birisiydim ve guc yonetimim hep yuksek performanstaydi elektrik laptop oldugu icin maks hep ayniydi. Fakat simdi yeni bir bilgisayar aldim ve masaustu bu yuzden durumlar biraz farkli ekran kartimin gucu 170 islemcimin ise 70 watt 650wattta psum var imza kismimdada yaziyor brn bilgisayari yuksek performansa aldigim zaman msi afterburner programu ile baktigimda ekran kartim 130 140 waatlarda oynadigim oyuna gore degisiyor islemcmde 67 68 wattlarda fakat guc tasarrufu moduna aldigimda ekran karti kullanimi 70 80 islemci kullanimida 40 50 ye dusuyor bunun elektrigime bi farki olurmu bizde suan bir sikintidan dolayi 1kw=5 TL ve ben korkarak pcyi aciyorum her seferinde yardimci olurmusunuz
evdeki her alet sıkıntıda dostum sadece pc değilki standart bir ev ortalama 240kw harcar zaten buda 5 le çarpınca 1200tl para yapar ki aşırı fazla

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet arkadaslar oncelikle merhaba. Benim bir sorum olacak ben eskiden laptop kullanan birisiydim ve guc yonetimim hep yuksek performanstaydi elektrik laptop oldugu icin maks hep ayniydi. Fakat simdi yeni bir bilgisayar aldim ve masaustu bu yuzden durumlar biraz farkli ekran kartimin gucu 170 islemcimin ise 70 watt 650wattta psum var imza kismimdada yaziyor brn bilgisayari yuksek performansa aldigim zaman msi afterburner programu ile baktigimda ekran kartim 130 140 waatlarda oynadigim oyuna gore degisiyor islemcmde 67 68 wattlarda fakat guc tasarrufu moduna aldigimda ekran karti kullanimi 70 80 islemci kullanimida 40 50 ye dusuyor bunun elektrigime bi farki olurmu bizde suan bir sikintidan dolayi 1kw=5 TL ve ben korkarak pcyi aciyorum her seferinde yardimci olurmusunuz
Güç tasarrufundan ziyade oyunda vsync açarak da kullanımı yarı yarıya azaltabilirsiniz.

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum
onuda açıyor veya fpsi kısıtlıyorum elektrik fazla gelirse evde boks maçı yapılır
elektrik fazla gelecek durumu ortadan kaldırmadan yani 1 kw 5 tl olayını hep öyle 1k üstü garanti senlik bir durum değil elektirik olayını düzeltsinler acilen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,679
Üyeler
167,180
Son üye
APEX-musta
Top Bottom