Neler Yeni

Masaüstü Bilgisayarımı satıp Laptop almak mantıklı mı?

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Arkadaşlar 2 sene önce Donanım arşivi sistem 3 almıştım o zamanlar çok oyun oynuyordum, artık çok oyun oynamıyorum çok arada sırada sıkılırsam oyun açıyorum o yüzden bilgisayarımı satmaya karar verdim monitör, klavye,kasa komple satıp kendime rtx 3050 veya 3060 lı bir laptop almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
(PC imza da var)

mfimmel

80+ Silver
Arkadaşlar 2 sene önce Donanım arşivi sistem 3 almıştım o zamanlar çok oyun oynuyordum, artık çok oyun oynamıyorum çok arada sırada sıkılırsam oyun açıyorum o yüzden bilgisayarımı satmaya karar verdim monitör, klavye,kasa komple satıp kendime rtx 3050 veya 3060 lı bir laptop almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
(PC imza da var)
O sistemi ikinci elden sattığında sırf o parayla RTX 3060'li sıfır bir laptop alman imkansız RTX 3050'li sistem alacaksan bile büyük ihtimal üstüne koyman gerekecektir.

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sistemi ikinci elden sattığında sırf o parayla RTX 3060'li sıfır bir laptop alman imkansız RTX 3050'li sistem alacaksan bile büyük ihtimal üstüne koyman gerekecektir.
satabilirsem mantıklı mı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptop veya Masaüstte kalman senin kararın

Bence Laptopların en büyük eksiği yedek parçaların her yerde bulunmaması ve onu anakarttan çıkartamaman

Sıcaklıklar 70-88 dereceye görücektir oyunlarda bunu normal karşılayacaksın markadan markaya değişir ama Elini koyduğun yerde sıcaklık bile hissedebilirsin

Macun değiştirmelerde masaüstüne nazaran biraz daha uğraştırıcak

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Ben aşırı mantıklı bulmuyorum. PC de oyun dışı işler yaparken bile masaüstü daha iyi oluyor benim için

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Taşıma gerek yoksa mantıklı değil bence

Bura.K

80+ Silver
Sürekli yer değiştiren birisi değilsen gerek yok. Hem Performans hemde bütçe kaybı yaşarsın.

Cihangir

80+ Gold
(PC imza da var)
üniversiteye gitmiyorsan yada sürekli dışarıda işlerin olmuyorsa gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Enes HÖKKAŞ
laptop un taşınma özelliğini gerektirecek bi işin yoksa mantıksız

Top Bottom