Neler Yeni

Çözüldü✓ Masaüstü için WI-FI kart önerisi ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
Bütçe
1000
Yeni masaüstü sistem aldım anakartında WI-FI yok kablosuz ağ ve bluetooth için WI-FI kart lazım bütçe en fazla 1k. Bir tane usb bir tane pcı kart buldum fakat usb kart uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?

Sistem: https://www.gaming.gen.tr/urun/5519...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/

Xandolir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Xandolir
Bu konuda harbiden kimse cevap vermiyor en fazla yıllar önce aldıkları cihazdan memnun olduklarını falan söylüyorlar. Baya araştırdım en popüler TP-Link Archer T3U Plus ve senin attığın TP-Link Archer TX55E vardı. TX55E al bence bütçen yetiyorken. Usb kart da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz bence.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda harbiden kimse cevap vermiyor en fazla yıllar önce aldıkları cihazdan memnun olduklarını falan söylüyorlar. Baya araştırdım en popüler TP-Link Archer T3U Plus ve senin attığın TP-Link Archer TX55E vardı. TX55E al bence bütçen yetiyorken. Usb kart da uzun vadede sıkıntı çıkarmaz bence.
Hahahahha az önce aldım şimdi sen yazdın :D Valla kral buraya ve başka forumlara da baktım aynı dediğin gibi kimse cevap vermemiş ya da usb olanları önermişler hep.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru