Neler Yeni

Masaüstü klasörünü yanlışlıkla sildim

skarlyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sinan Yazıcı
Merhabalar laptop'ımda gereksiz şeyleri silerken farketmeden masaüstü klasörünü sildim masaüstündeki her şey silindi geri dönüşüm kutusuna da gitmedi. Nasıl geri getirebilirim çok önemli dosya ve uygulamalarım vardı lütfen yardım edin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhabalar laptop'ımda gereksiz şeyleri silerken farketmeden masaüstü klasörünü sildim masaüstündeki her şey silindi geri dönüşüm kutusuna da gitmedi. Nasıl geri getirebilirim çok önemli dosya ve uygulamalarım vardı lütfen yardım edin.
Masaüstünde genelde kısayolları var. Onları kurduğunuz yerde bulabilirsiniz.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Masaüstündekiler kısayoldur zaten uygulamaların dosyalarından tekrar masaüstü kısayol simgesi oluştur.

skarlyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sinan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstünde genelde kısayolları var. Onları kurduğunuz yerde bulabilirsiniz.
Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstündekiler kısayoldur zaten uygulamaların dosyalarından tekrar masaüstü kısayol simgesi oluştur.
Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Sistem geri yükleme deneyebilirsin aklıma o geldi nedense

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çöp kutusunda yoksa shift del yapmışsındır yani kalıcı olarak silmiş olabilirsin silinen dosyaları kurtaran uygulamalar var diye biliyorum ama bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Talha Elma
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
instagram.com/talhaelma.0
Steam
schevillar ®
Twitter
talhaaelma0
Facebook
devreklibaba
Hocam çözüm bulabildin mi? Az evvel aynısını bende yaşadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,314
Üyeler
161,688
Son üye
Xeisenberg
Top Bottom