Neler Yeni

Masaüstü PC yanık kokusu gelmeye başladı

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
masaüstü bilgisayarım ile oyun oynarken windows 10 bir hatayla karşılaştı diye hata verdi hata kodu system service exception hatası internetten baktım önemli değilmiş neyse %100 oldu sonra bende internetten baktım 100 olunca bilgisayarı kendi elimle kasadan kapatabilir miyim diye adamlar 100 olmuş kapatabilirsin diyince bende kapattım sonra açmaya çalıştım fakat ekrana görüntü gelmedi monitöre monitörde arıza olduğunu düşünmedim sonra kapatıp yine açtım olmadı sonra kapatıp Ram slotunun yerini değiştirdim açmaya çalıştım fan hızlı dönmeye başladı ve yanık kokusu gelmeye başladı bende kapattım şuan ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

masaüstü bilgisayarım ile oyun oynarken windows 10 bir hatayla karşılaştı diye hata verdi hata kodu system service exception hatası internetten baktım önemli değilmiş neyse %100 oldu sonra bende internetten baktım 100 olunca bilgisayarı kendi elimle kasadan kapatabilir miyim diye adamlar 100 olmuş kapatabilirsin diyince bende kapattım sonra açmaya çalıştım fakat ekrana görüntü gelmedi monitöre monitörde arıza olduğunu düşünmedim sonra kapatıp yine açtım olmadı sonra kapatıp Ram slotunun yerini değiştirdim açmaya çalıştım fan hızlı dönmeye başladı ve yanık kokusu gelmeye başladı bende kapattım şuan ne yapmalıyım
monitörde sorun yok arkadaşlar bu arada sorun nerede olahilir o mavi ekran hatası çok önemli değil önceden de çıkıyordu

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Nagas ne hocam öyle marka mı olur ? Hayatımda ilk defa duydum.
Garantisi varsa garantiye gönderin. Yoksa psu arıza yapmış olabilir. Dua edin diğer bileşenler çöp olmasın.

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nagas kötü bir PSU üreticisi sayılmaz.

Yanık kokusu PSU'yu gösteriyor gibi.
Sistemi açmaya çalıştığınızda açılmıyor mu?
işlemci çok hızlı çalışmaya başladı açtığım zaman psuda sorun olsaydı kasa ışıkları falan açılmazdı diye düşünüyorum kasada herhangi bir sorun yok gibi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Nagas ne hocam öyle marka mı olur ? Hayatımda ilk defa duydum.
Garantisi varsa garantiye gönderin. Yoksa PSU arıza yapmış olabilir. Dua edin diğer bileşenler çöp olmasın.
Nagas Türkiye'de pek yok sadece.
İlk defa duyduğunuz marka kötü olmuyor. :D
işlemci çok hızlı çalışmaya başladı açtığım zaman psuda sorun olsaydı kasa ışıkları falan açılmazdı diye düşünüyorum kasada herhangi bir sorun yok gibi
Ekrana görüntü gelmiyorsa ekran kartını yakmış olma ihtimaliniz de var.
Anakart üzerinden görüntü almayı dener misiniz?

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha

monitörde sorun yok arkadaşlar bu arada sorun nerede olahilir o mavi ekran hatası çok önemli değil önceden de çıkıyordu
ARKADAŞLAR GÜNCELLEME EK HARDDİSKİ TAKTIM ŞUAN HARDDİSK ÇALIŞIYOR RAMİ ESKİ SLOTUNA TAKTIM PCYİ İLK BAŞLATTIĞIMDA AYNISINI YAPTI SONRA RESET ATTI DÜZELDİ AMA EKRANA GÖRÜNTÜ GİTMYOR KASADA HER ŞEY YOLINDA GÖZÜKÜYOR

bilgisayarı ilk aldığım zamanda da anakarttan görüntü alamıyordım şuanda da alamıyorum anakarttan

Katılıyorum, mesela OCZ markalı psular yurt dışında çok meşhurdur hatta test edilip onaylanmış bir marka.
Ama Türkiye de OCZ markalı psu bulmak çok zor

ARKADAŞLAR GÜNCELLEME EK HARDDİSKİ TAKTIM ŞUAN HARDDİSK ÇALIŞIYOR RAMİ ESKİ SLOTUNA TAKTIM PCYİ İLK BAŞLATTIĞIMDA AYNISINI YAPTI SONRA RESET ATTI DÜZELDİ AMA EKRANA GÖRÜNTÜ GİTMYOR KASADA HER ŞEY YOLINDA GÖZÜKÜYOR

bilgisayarı ilk aldığım zamanda da anakarttan görüntü alamıyordım şuanda da alamıyorum anakarttan
İşlemcide de sıkıntı olabilir
Böyle şeyler en son işlemci de bitiyor yani anakartdan da görüntü gelmiyorsa işlemci bozulmuş olabilir

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha

alamıyorum önceden de alamıyordum ekran kartı üzerinden alıyorum zaten görüntüyü her şey çalışıyor gibi pcde ekran kartı fanları vs.

mesajlarım gitmiyor

Katılıyorum, mesela OCZ markalı psular yurt dışında çok meşhurdur hatta test edilip onaylanmış bir marka.
Ama Türkiye de OCZ markalı PSU bulmak çok zor

İşlemcide de sıkıntı olabilir
Böyle şeyler en son işlemci de bitiyor yani anakartdan da görüntü gelmiyorsa işlemci bozulmuş olabilir
ne yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,135
Üyeler
166,893
Son üye
Talhagn
Top Bottom