BlackWidow19
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ahmet
20 Yaşında Bir genç Olarak yazın çalışıp para biriktirdim sonunda pc alma hayalimi gerçekleştiricem oyun için 2 3 sene sonra satip laptopa geçmem gerekiyor herkes laptop al diyor ama ben masaustu almak istiyorum odayi kardesimle paylasiyorum onun sikintisi, misafir cocugu sikintisi,laptopa geçicen zaten sikintisi var o yüzden herkes laptop alin diyor ama 20 sene sonra ilk defa pc toplama hayaline kavuştum ve masauatu isitiyorum 4070 70 ti felan ayarladim 1 2 sene sonra satip laptopa geçsem zarar edermiyim sattiktan sonra laptop alirken? Ne diyosunuz laptopmu alayim masaustumu çok kararsiz kaldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acill yardim beyler20 Yaşında Bir genç Olarak yazın çalışıp para biriktirdim sonunda pc alma hayalimi gerçekleştiricem oyun için 2 3 sene sonra satip laptopa geçmem gerekiyor herkes laptop al diyor ama ben masaustu almak istiyorum odayi kardesimle paylasiyorum onun sikintisi, misafir cocugu sikintisi,laptopa geçicen zaten sikintisi var o yüzden herkes laptop alin diyor ama 20 sene sonra ilk defa pc toplama hayaline kavuştum ve masauatu isitiyorum 4070 70 ti felan ayarladim 1 2 sene sonra satip laptopa geçsem zarar edermiyim sattiktan sonra laptop alirken? Ne diyosunuz laptopmu alayim masaustumu çok kararsiz kaldim