Neler Yeni

Masaüstü satarken zarar edermiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
20 Yaşında Bir genç Olarak yazın çalışıp para biriktirdim sonunda pc alma hayalimi gerçekleştiricem oyun için 2 3 sene sonra satip laptopa geçmem gerekiyor herkes laptop al diyor ama ben masaustu almak istiyorum odayi kardesimle paylasiyorum onun sikintisi, misafir cocugu sikintisi,laptopa geçicen zaten sikintisi var o yüzden herkes laptop alin diyor ama 20 sene sonra ilk defa pc toplama hayaline kavuştum ve masauatu isitiyorum 4070 70 ti felan ayarladim 1 2 sene sonra satip laptopa geçsem zarar edermiyim sattiktan sonra laptop alirken? Ne diyosunuz laptopmu alayim masaustumu çok kararsiz kaldim
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 Yaşında Bir genç Olarak yazın çalışıp para biriktirdim sonunda pc alma hayalimi gerçekleştiricem oyun için 2 3 sene sonra satip laptopa geçmem gerekiyor herkes laptop al diyor ama ben masaustu almak istiyorum odayi kardesimle paylasiyorum onun sikintisi, misafir cocugu sikintisi,laptopa geçicen zaten sikintisi var o yüzden herkes laptop alin diyor ama 20 sene sonra ilk defa pc toplama hayaline kavuştum ve masauatu isitiyorum 4070 70 ti felan ayarladim 1 2 sene sonra satip laptopa geçsem zarar edermiyim sattiktan sonra laptop alirken? Ne diyosunuz laptopmu alayim masaustumu çok kararsiz kaldim
Acill yardim beyler

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hocam ne amaçla kullanacağın önemli oyunsa masaüstü uzun ömürlü olmaz şahsen bende monster var keşke masaüstü alsaydım diyorum

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam burası İsviçre değil sabit bir ekonomisi yok. Kimse bu soruya net cevap veremez vermemeli...

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

Acill yardim beyler
Uzun yıllar götürsün diyorsan laptopların 4080 kerini alman lazım onlar da çok pahalı daha azına kasa toplayabiliyorsun. Üstelik kasada istediğin gibi değişikliği kendin yapabilirsin yükseltme vs ama leptopta öyle değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak GÜNEŞ
Dostum merhabalar, oyun oynamak için ise kesinlikle masaüstü kurmak gerekli oyun fazla oynamıyorum diyorsan ozaman düşünülebilir ama 4070 veya 4070 ti demişsin benim anladıgım oyun amaçlı bir sistem kurmak istiyosun o halde doğru yoldasın.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam burası İsviçre değil sabit bir ekonomisi yok. Kimse bu soruya net cevap veremez vermemeli...
Hocam ben aldım tecrübem var. Laptopu aldığımda 11 e aldım 3050 ozamanda bu paraya 3070 topluyordun

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut

Acill yardim beyler
Nvidia genelde üstüne çok koymadan yeni kartları eskisiyle piyasaya sürdüğü için elinde ki malın değer kaybedeceği aşikar, Ancak laptop alsanda değer kaybedecek, laptop olarak macbook almadığın sürece değer kaybedeceği kesin, birim olarak artacaktır ancak onu satıp laptop almak istediğin vakit üstüne eklemen gerekebilir

Nvidia genelde üstüne çok koymadan yeni kartları eskisiyle piyasaya sürdüğü için elinde ki malın değer kaybedeceği aşikar, Ancak laptop alsanda değer kaybedecek, laptop olarak macbook almadığın sürece değer kaybedeceği kesin, birim olarak artacaktır ancak onu satıp laptop almak istediğin vakit üstüne eklemen gerekebilir
ben olsam masaüstü alırdım bu arada 3 yıl sonra lazım olacak laptop için hayallerden vazgeçmek olmaz, o hazzı tatmak lazım. Ben masaüstümü laptop ile değiştim masaüstü harbi ayrı bi zevk valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk çok haklısın ama 2 3 sene dememe bakma 1 max 2 sene sonra laptopa geçmem gerekecek gibi görünüyor oyun için en azindan 1 2 sene hevesimi atayim diye masustu alipta kafayi dinlesem zaten 4070 ti felan güncel kartlar daha 1 bilemedin 2 sene sonra 0 fiyatına yakın temiz satarsam 4050 li bir laptop alamazmiyim ya o paraya 4050 bilemedin 3000 serisine bile düşmeye razıyım hiç kimse yokmu masaustu satip laptop alan aranızda

Top Bottom