CMD'yi yönetici olarak aşağıya verdiğim kodu yaz ve enterla.Bunu nasıl engellerim?
Hayır, Windows kendi oluşturuyor o dosyayı.Sıkıntılı bir şey mi?
You must be an administrator running a console session in order toCMD'yi yönetici olarak aşağıya verdiğim kodu yaz ve enterla.
sfc /scannow
Hayır, Windows kendi oluşturuyor o dosyayı.
Yönetici olarak nasıl yazıcam? Bir bilgim yok ta.CMD'yi yönetici olarak aşağıya verdiğim kodu yaz ve enterla.
sfc /scannow
Hayır, Windows kendi oluşturuyor o dosyayı.
Windows'ta kendini yönetici yapman gerekiyor. Aşağıdaki konuya bakın.You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility.
Böyle bir şey geliyor. Sanırım tarama yapamıyor ya da ben bilmiyorum. Bunu dedi.
Yukarıya attığım linke bakın.Kusura bakmayın ama onu da yapmayı bimiyorum.
Tamam tamam yaptım şuan tarıyor teşekkür ederim.Yukarıya attığım linke bakın.
Beginning system scan. This process will take some time.Yukarıya attığım linke bakın.
Tarama bitti, herhangi bir sıkıntı bulunmamış.Tamam tamam yaptım şuan tarıyor teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
Böyle bir şey geldi noldu şimdi?
Yine gelebilir, biraz daha kullan sistemi. Bakalım dosya tekrar oluşacak mı.Tamam yani bir daha gelmeyecek mi o dosya?
Tamam teşekkür ederim ben biraz kullanayım sonra yine yazarım buraya. Tekrardan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Yine gelebilir, biraz daha kullan sistemi. Bakalım dosya tekrar oluşacak mı.