Neler Yeni

#Maskeleriyakturkiye hastag i hakkinda düşünceleriniz

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ta
Maske zaten bu zamana kadar korumuyordu. Sözde virüs mutasyona uğrayınca havada asılı kalmaya başlamış. O zaman niye eskiden takıyorduk?
Tamam ama şöyle düşün şimdi insanlar sokakta takmamaya başlarsa market sinema internet kafe restoran gibi yerlerde de yakın mesafeli iken maske takmamaya başlayacak . Maske korumuyor diyorsunuz ama birisi size doğru maskesine hapşırırsa mı daha riskli yoksa maskesini indirip size doğru hapşırırsa mı ? Maske evet tamamen korumuyor ama hiçbir tedbir almamak ta aptallık olur. Hiçbir şey yapmadan koronavirüsün yayılmasını seydereceksen diyeceğim bir şey yok
Maske tedbir olmadığı yurdumun yerlerinde vaka sayısı katlana katlana artıyorken tedbirin uygulandığı semt şehir de artış yüzdesi daha düşük.

Tedbir bizden takdir Allah'tan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ta
Tamam ama şöyle düşün şimdi insanlar sokakta takmamaya başlarsa market sinema internet kafe restoran gibi yerlerde de yakın mesafeli iken maske takmamaya başlayacak . Maske korumuyor diyorsunuz ama birisi size doğru maskesine hapşırırsa mı daha riskli yoksa maskesini indirip size doğru hapşırırsa mı ? Maske evet tamamen korumuyor ama hiçbir tedbir almamak ta aptallık olur. Hiçbir şey yapmadan koronavirüsün yayılmasını seydereceksen diyeceğim bir şey yok
Maske tedbir olmadığı yurdumun yerlerinde vaka sayısı katlana katlana artıyorken tedbirin uygulandığı semt şehir de artış yüzdesi daha düşük.

Tedbir bizden takdir Allah'tan
Doğrudur. Ben zaten takıyorum bu saçma şeyi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ama gerçekten eğer çevreniz sakin ve açık alan ise maskenizi biraz indirin derim çünkü nefes alış verişi zrolaştırıyor kısacana maske
1-kalabalık ortamlarda
2-kapalı ortamlarda
3-kalabalık değil ama bir insanlar konuşurken takmak daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiyenin klasik iç karışıklık çıkarma çabaları. Bir kaç grup aynı gezi parkı olaylarında olduğu gibi bir çeşit iç karışıklık çıkarmaya çalışıyorlar. Dertleri maske takmak veya takmamak değil.
işte aradığım cevap

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,283
İsim
........
ama gerçekten eğer çevreniz sakin ve açık alan ise maskenizi biraz indirin derim çünkü nefes alış verişi zrolaştırıyor kısacana maske
1-kalabalık ortamlarda
2-kapalı ortamlarda
3-kalabalık değil ama bir insanlar konuşurken takmak daha iyi olur

işte aradığım cevap
Boş sokaklarda indirmek mantıklı ama dediğiniz gibi temas olabilecek ortamlarda hem kendi hem başkasının sağlığını korumak için takmaliyiz

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
reis bu adamın tam video hali sende varsa atarmısın linkte olsa olur(editle uğraşıyorum lazım olacak)

ben koptum bu ne yaa o.O2

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Komando41.

80+ Silver
pandemi sırasında maskerliniz çıkarmayın kendinizi düşünmüyosanız sağlık çalışanlarını düşünün

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Forumda bile bunu savunanlar var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Diğer ülkeler maskeleri çoktan çıkarmış ve cidden hastalık azalmış bir şekilde iken bizim burada maske takmamızın zorunlu olması bile insanı çileden çıkartıyor.
Ben de sıkıldım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,283
İsim
........
Diğer ülkeler maskeleri çoktan çıkarmış ve cidden hastalık azalmış bir şekilde iken bizim burada maske takmamızın zorunlu olması bile insanı çileden çıkartıyor.
Ben de sıkıldım.
3 kere karantinaya girdm vakalar yüksek önlem yok ama

Excator23cm

80+ Gold
Maske takmasınlar

Top Bottom