Neler Yeni

Mastürbasyon illetini bırakamıyorum

ayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
samet cüceoğlu
O tehlikeli değil mi hocam eyleme geçerlerse yaş sıkıntı
korkar yapmak için ben korkuyordum açıkcası çok açılmak için durdurabilir kendini orda ama masturbasyonda durduramaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya aşık ol hayatın bitsin ya da sevgili yap dediğim gibi

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Kardeşim geçmiş olsun bu gerçek anlamda ciddi bir sorun şu an kız arkadaşın yoksa ve boş vaktinin olmasından dolayı bunu yapıyosan büyük sıkıntı en başta bir kız arkadaş edinmeye çalış seni bu dertten kurtarabilecek en iyi çözümlerden biri bu olacaktır çünkü kız arkadaşın olunca ona karşı utanç duymamak vs. gibi sebeplerden azaltmaya ve bırakmaya doğru gidersin. Bir diğer önerimde sürekli şunu aklına getir '''çok mastürbasyon yapmak erken boşalma sorununa neden olur''' ileride bunun çok sıkıntısını çekersin. Kız arkadaşın olursa ve ilişkiye girerseniz bu durumdan rahatsız olup senden soğuyabilir daha da ileride evlendiğinde eşin bu durumdan rahatsız olur bunları aklına getir ve kendini acil dizginle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,620
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet bide sevginin karşılığını alırsan tamamen mastürbasyonu bırakma fırsatı var. :)
Valla bende istiyorum kalbimi dolduracak birini bulmayi ama olmuyor bu iş güç beni benden aldı sters hastası etti siz siz olun yaşınız çok fazla geçmeden kız arkadaş edinin 19_20 vs iyidir bence ben 25.5 yaşındayım 😁 tık yok

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

thykeonas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit Erkoyuncu
Kardeşim bu kadar bağımlıysan bir anda bırakmaya çalışma çevrene zararın dokunur :D

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
bunun çözümü irade meselesi birde sosyallik sosyallik sorunu var muhtemelen günde 2-3 ise. bence haftada 1 de normal değil ya düzenli ilişki ya da nofap en iyisi. masturbasyon insanı geriye çekiyor.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Erken boşalmıyorsan sıkıntı yok bence. Günde 3'e 4'e çıkar. Çivi çiviyi söker.

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Lole başla kardeşim bunun çözümü bu. 5-6 el attıktan sonra sinir krizi geçirirsin ve negatifini atarsın rahatlatır. Tr serverinde oynaman çok önemli bu arada. Birde silver-gold elo çevresinde oyna. Bir aya unutursun bu illeti. Dene gör sonucu

TahinPekmez

80+ Silver
Herkezin konuda bilgi sahibi olduğu ne belli , yorum maşallah dolmuş.
Bu illeti o yaşta yapmak normal hafta da 2 yada 3 yap bari.zaten sağlıklı bir insanda o durmaz yeri geldi mi gece kendini atar ve böyle olması da cinsel sağlığının normal gittiğini gösterir.
Arkadas çevrenden yardım al onlara uy.
Kız arkadaş boş iş. Ben mesela buluşmaya gitmeden önce asılırdım 😁 gözüm kafam başka yere bakmasın diye.yoksa ilk fırsatta yumulmak gelir, testosteron tavan çünkü.
Biraz nefisne hakim ol

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Bırakmak zorunda değilsin, en azından azalt, haftada 2 kereye düşür ve kendini sürekli meşgul et, yardımcı olur

Rich Kedy

80+ Bronze
Boş zamanın olmasın ve kararlı olursan ancak bırakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom