MAVİ EKRAN critical_process_died

Reaksiyon skoru
0
MERHABA V4 REYİZ'İ AZ ÇOK BİLEN VARDİR BENDEN DONANIM ARŞİVİNİN TAVSİYESİNE UYUP ALDIM 9 AYDIR KULLANMAKTAYIM AMA SON 2 AYDIR SORUN ÇEKİYORUM SUREKLİ

critical_process_died HATASI ALMAKTAYIM SİSTEMSELMİ YOKSA DONANIMSALMI HALA ÇÖZEMEDİM BÜTÜN HERSEYİ YAPTIM WİN10 ORJİNAL DAHİ ALDIM BANA YARDIMCI OLACAK VARSA MEMNUN KALIRIM

" critical_process_died " yazılımsal da olabiliyor, donanımsalda. Geçenlerde benimde başıma gelmişti. Fakat ekran kartı yazılımından kaynaklandığını tespit ettim. Ekran kartı drvierini silip tekrar kurduğumda sorunun ortadan kalktığını farkettim. Tavsiyem temiz bir windows kurulumu yapmandan yana. Temiz kurulum ardından doğru driverlerı kurduğun halde sıkıntı devam ediyorsa ya ramlerden kaynaklıdır ya da sabit diskten.

" critical_process_died " yazılımsal da olabiliyor, donanımsalda. Geçenlerde benimde başıma gelmişti. Fakat ekran kartı yazılımından kaynaklandığını tespit ettim. Ekran kartı drvierini silip tekrar kurduğumda sorunun ortadan kalktığını farkettim. Tavsiyem temiz bir windows kurulumu yapmandan yana. Temiz kurulum ardından doğru driverlerı kurduğun halde sıkıntı devam ediyorsa ya ramlerden kaynaklıdır ya da sabit diskten.

Merhaba Arkadaşım Verdiğin Yanıt İçin Tesekkür Ederim Windows10 Orjinal Dvdsi ile Formatladım Fakat Sorun Çözülmedi Dediğin Gibi Driverlari Kaldırıp Tekrar Kurdum Yine Aynı Ramları Teker Teker Calıstırdım Yine Aynı Değişen bir şey Olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,271
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri