Neler Yeni

Çözüldü✓ Mavi Ekran Hatası Alıyorum. Sebebini Bilmiyorum.

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Yaklaşık 1-2 ay öncesinde bi pc topladım sıfırdan ve kullanmaya başladım. Şu an bi işlem gereği arka arkaya bir sürü program açtım ve bana sizlerle paylaştığım, mavi ekran verdikten sonra bu hatayı verdi. Rica etsem bir yardımcı olur musunuz?

İşlemci
İntel i7-12700KF

Anakart
Asus Rog Strix Z690-F

Ekran Kartı
Asus Rog Strix 3070 OC V2

Ram
Corsair Dominator Platinyum DDR5 6200 16x2

Sıvı Soğutma
Asus Rog Lc II 360

Power Supply
Asus Thor 850W Platinyum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Yaklaşık 1-2 ay öncesinde bi pc topladım sıfırdan ve kullanmaya başladım. Şu an bi işlem gereği arka arkaya bir sürü program açtım ve bana sizlerle paylaştığım, mavi ekran verdikten sonra bu hatayı verdi. Rica etsem bir yardımcı olur musunuz?

İşlemci
İntel i7-12700KF

Anakart
Asus Rog Strix Z690-F

Ekran Kartı
Asus Rog Strix 3070 OC V2

Ram
Corsair Dominator Platinyum DDR5 6200 16x2

Sıvı Soğutma
Asus Rog Lc II 360

Power Supply
Asus Thor 850W Platinyum
Minidump dosyanı paylaşır mısın?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Dosyayı paylaşmıştım aslında ama bir daha atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rar dosyasını desteklemiyor link atsam sizin içinde uygun mudur ?
mediafire
Olur hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin

Buyrun Hocam
Hocam CorsairVHidD, bertreader.sys (Intel yardımcı programı) bunları kaldırıp tekrardan mavi ekran verip vermeyeceğini kontrol eder misin?

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konu hakkında bir bilginiz var mıdır acaba? Yazmayı unutmuşum 1TB ve 2TB lik samsung 980 Pro Nvme m2 SSD de var.

Hocam CorsairVHidD, bertreader.sys (Intel yardımcı programı) bunları kaldırıp tekrardan mavi ekran verip vermeyeceğini kontrol eder misin?
Tamamdır fakat hangi programın nerede ve nasıl kaldıracağımı tam olarak bilmiyorum biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Hocam konu hakkında bir bilginiz var mıdır acaba? Yazmayı unutmuşum 1TB ve 2TB lik samsung 980 Pro Nvme m2 SSD de var.

Tamamdır fakat hangi programın nerede ve nasıl kaldıracağımı tam olarak bilmiyorum biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
Corsair olarak yüklü hangi yazılım var?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Ramler için ICUE 4 Software
Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler tıklayın. Gelen sayfada bu programın adı Corsair iCUE 4 Software onu kaldır.

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Donanımımda herhangi bir sıkıntı var mı acaba onu görebiliyor musunuz benim attığım dosyalardan?
Ve şu ana kadar Forza 4 [30 Dk] ile Gta 5 [3 Saat] oynarken oyunun belli dakikalarında donup oyundan atması bir kaç oyunda da hiç açılmama gibi sorunlar yaşadım. Bununla bir alakası var mıdır sorunun? Daha doğrusu şu an yaşadığım sorun uygulamaların böyle bozuk çalışmasına sebep oluyor olabilir mi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Donanımımda herhangi bir sıkıntı var mı acaba onu görebiliyor musunuz benim attığım dosyalardan?
Ve şu ana kadar Forza 4 [30 Dk] ile Gta 5 [3 Saat] oynarken oyunun belli dakikalarında donup oyundan atması bir kaç oyunda da hiç açılmama gibi sorunlar yaşadım. Bununla bir alakası var mıdır sorunun? Daha doğrusu şu an yaşadığım sorun uygulamaların böyle bozuk çalışmasına sebep oluyor olabilir mi?
Bu sorun RAM'lerden kaynaklı olabilir. XMP açık mı?

Elon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe Çakıroğlu
Bu sorun RAM'lerden kaynaklı olabilir. XMP açık mı?
Evet XMP açık sanırsam

Ramlerde anlamadığım bir şey var: oyuna giriyorum mesela ve afterburneri açıyorum, bakıyorum oyun 5 gb yiyor ama ramlerin 10 gbsi başka bir şey için kullanılıyor. Bu konuyla alakasız biraz farkındayım kusura bakmayın. Fakat bu konu hakkında da bilginiz var mıdır?

Top Bottom